Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 13-16 mai 2021

<< < (5/9) > >>

Lucia D:
Buna Diana ,

Sunt Lucia si merg cu tine si grupul in Delta deabea astept.
O intrebare am ,daca nu voi merge pe traseul de pestera in excursia optionala mai am nevoie de echipament de munte ?
Si o rugaminte fara pretentii  la 1 masa daca cumva comanzi in avans te rog sa fie si ceva fara carne ptr mine legume ,oua brinza sau doar cartofi .
Multumesc mult .Pe curind .

krondia:
Buna Lucia, excursia aceasta este pe Clisura Dunării :)
Am notat, voi solicita si meniu vegetarian fara carne.

Echipamentul de drumetie este necesar doar daca se participa la drumetia pe Ciucarul Mare si la Pestera Ponicova.
In rest, echipament sport lejer, incaltaminte comoda.

Constanta Craciunescu:

--- Citat din: krondia din Joi, 08 Aprilie 2021, 17:25 ---Buna, Carmen!
Da, este posibil sa vii direct la pensiune, au fost si anul trecut persoane care au venit pe cont propriu sau s-au alaturat grupului pe traseu.

Cu circa o saptamana inainte veti primi un email in care veti bifa cum intentionati sa ajungeti la pensiune, optiunile de masa - pranz la Horezu si cina la pensiune si activitatile optionale la care intentionati sa participati.

Referitor la intrebarea privind tariful, citeste, te rog, raspunsul pe care l-a dat Admin anul trecut:

--- Terminare citat ---

Constanta Craciunescu:
Bună ziua!
Eu nu am primit nici un mesaj privind optiunile programului .
Sunt o exceptie sau u s-a transmis ?

krondia:
Inca nu s-a trimis, voi anunta si pe forum in momentul in care voi transmite emailul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă