Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 13-16 mai 2021

<< < (3/9) > >>

Simpatic:
Multumesc mult pentru indrumare.

Am primit informatiile.

O zi frumoasa,

violet70:
Am facut rezervare, dar nu am achitat. Pot sa o platesc maine, pe 6 mai?
Multumesc!

krondia:

--- Citat din: violet70 din Miercuri, 05 Mai 2021, 19:05 ---Am facut rezervare, dar nu am achitat. Pot sa o platesc maine, pe 6 mai?
Multumesc!

--- Terminare citat ---
Am intrebat in agentie, daca ai facut inscrierea, poti face maine plata, integral.

--- Citat din: Simpatic din Marți, 04 Mai 2021, 18:49 ---Multumesc mult pentru indrumare.

Am primit informatiile.

O zi frumoasa,

--- Terminare citat ---

Cu plăcere. Eram pe un traseu în Făgăraș ieri, mai greu cu semnalul pe munte...

La începutul săptămânii viitoare veți primi un email în care veți bifa activitățile opționale la care veți participa,  meniul de cina pentru care optati - va exista si varianta fara pește și meniul de prânz de la Horezu.

In cazul in care intentionati sa participati la drumetia pe Ciucarul Mare, echipamentul montan de drumetie este absolut obligatoriu: bocanc de munte impermeabil cu talpa care nu aluneca si care acopera glezna, pantalon elastic de drumetie, pelerina, un rucsac mic.
LANTERNA FRONTALA este obligatorie in Pestera Ponicova care nu este iluminata.
Rangerul care ne va insoti mi-a atras si acum atentia asupra echipamentului, la modul cel mai serios, daca nu sunteti echipati corespunzator, nu veti putea participa la drumetie. Traseul este accidentat, vom urca o mica portiune de creasta, in pestera este posibil sa fie apa.

Mai multe despre obiectivele pe care le vom vizita, impresii de anul trecut puteti citi aici:

https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3105.45.html

Rodica_I:
Diana , te rog sa aduci la ...ciubar , palinca de smochine :)

roxanas:
Rodica, vi si in excursia asta sau ai scris din greseala aici, in loc de excursia cu "Ciubarul..."? ::)
Nu de alta dar mi-ar fi placut sa te intilnesc si in aceasta excursie. Mai ales ca avem si aici transport din Bucuresti.
Te pup oricum si sper sa ne intilnim curind. Poate mai devreme sau poate chiar si in excursia cu ciubarul. ;) :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă