Arhiva > Arhiva
Daca as lua-o de la inceput ..?
Saturnianul:
--- Citat din: Crista din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 19:25 ---Am inteles,deci esti varsator...eh,n-or fi toti varsatorii la fel .Experienta mea nu e dintre cele mai fericite ,poate ascendentul era de vina
--- Terminare citat ---
Eu aş zice că oamenii nu sunt la fel cu toţii :) Contează şi ascendentul, da. Oricum, zodiile sunt mai mult o distracţie pentru mine. Relaţia mea cu cineva nu o evaluez după aspectul ăsta, ci după altele mai importante. Mă înţeleg foarte bine cu persoane cu care, conform zodiacului, am fi incompatibili. În ce zodie eşti?
În ce fel nu a fost fericită experienţa ta? La cea cu varsătorii presupun că te refereai.
Crista:
Da,era varsator si tare s-a straduit sa scape de rigorile,responsabilitatile vietii in doi... Iar mie,taur,mi-a trebuit cam mult timp pana am priceput,ca asa suntem noi,mergem pe un drum si daca ne e mai greu,din varii motive - inertie,loialitate
Crista:
si tu tot boem,fire de artist ?
Saturnianul:
Mda, pînă la urmă cred că e vorba de implicare şi de cît de mult ţinea la relaţie. Nu ştiiu cît de mult are de-a face cu zodia.
Sunt şi boem, şi realist. Caut echilibrul şi mă strădui să-l menţin. Nu mi-au plăcut niciodată extremele, fie ele rele sau bune. Deşi am trecut prin ele atunci cînd situaţia a fost de aşa natura. Dar am căutat mereu să restabilesc echilibrul. Eu am o vorbă: un ceai dulce e gustos; unul prea dulce e greţos ;)
Crista:
e bine de stiut,cand o sa ma apuc sa beau ceai
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă