Arhiva > Arhiva

Daca as lua-o de la inceput ..?

<< < (6/16) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: mikyboy din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 15:23 ---cand esti prea bun nu este deloc bine in aceasta lume... asa ca as fii opusul sa vad cum iasa....

--- Terminare citat ---

Bun venit în mijlocul nostru @milkyboy. Bine zici: dacă eşti PREA bun. Alternativa nu este să fii opusul. Poate doar să nu mai fii PREA bun, ci BUN şi atît- Acum depinde cum e pentru fiecare, dar eu cînd am fost opusul nu m-am simţit bine deloc. Aşa că am continuat să fiu bun pentru cine credeam eu că merită iar pentru restul... neutru.

Eu dacă ar fi să o iau de la început, aş schimba un singur lucru: locul unde m-am născut. Şi prin asta nu mă refer la oraş sau ţară. Nici măcar continent. Aş schimba planeta  ;)

Crista:
De aici nickname-ul?

Saturnianul:

--- Citat din: Crista din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 19:04 ---De aici nickname-ul?

--- Terminare citat ---

În parte, da. Dar nickname-ul vine şi de la faptul că sunt în zodia vărsătorului, dominată de două planete: Uranus şi Saturn. Iar Uranianul nu mi-a plăcut cum suna  ;D

marlen_i13:
In fiecare zi imi propun sa fiu altfel , sa fiu mai curajoasa, sa iau de la inceput ceva ce am gresit, numai ca nu imi iese intodeauna si uneori chiar repet greselile care le-am mai facut.
 Imi spun ca sunt o persoana optimista si in cel mai scurt timp o sa fiu multumita de ce mi-am propus si am realizat.

Crista:
Am inteles,deci esti varsator...eh,n-or fi toti varsatorii la fel .Experienta mea nu e dintre cele mai fericite ,poate ascendentul era de vina

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă