Arhiva > Arhiva
Daca as lua-o de la inceput ..?
marlen_i13:
Eu sunt tot varsator, nu consider combatibilitatile sau incompatibilitatile dintre zodii ca fiind o problema intre doua persoane, nu din cauza zodiilor nu se pot intelege uneori ci din conceptiile fiecaruia despre viata , din gandirea negativista, influenta altor persoane sau pur si simplu nu se plac.
mikyboy:
@Catherinna - nu ai de unde stii daca si cat venin am strans avand in vedere ca ai analizat ce am scris intr-o fraza si atata pentru ca nu ma cunosti... hai sa ne abtinem in a caracteriza cel putin pentru inceput si doar dupa ce ne vom cunoaste mai bine si ne putem da seama de profilul uman al cuiva... si ca sa mai afli ceva despre mine... dupa o prima relatie de 2 ani esuata mi-am promis ca nu voi mai face atatea compromisuri si atentii si voi fii mai cumpatat... si uite ca am intalnit pe cineva pentru care intr-un timp mult mai scurt (5 luni) am facut mai mult decat pentru toate fostele prietene... si rezultatul... SINGUR... si daca vrei sa stii detalii scrie mesaj particular si iti spun...
Asa cum spunea si Saturnianul... nu ma refeream in aceea fraza la a fi complet opusul... ci doar a fi BUN si atata adica fara sa mai excelez la capitolele la care am facut-o... Doar sa fiu mai normal ca baietii din ziua de azi care au trecere... sa nu mai gatesc, fac curat, mesteresc, cumparaturi, masaje, flori, atentie, tandrete, romantism, pur si simplu mai rece si mai calculat ca am observat ca femeilor le plac barbatiii mai greu accesibili chiar smecheri si cand isi dau seama ca aia nu sunt cei cu care sa faci o casa sau o relatie solida in care si ei sa sustina si sa ajute e prea tarziu... si au luat teapa trebuind sa faca una si alta si apoi sa spuna ca barbatii sunt asa si pe dincolo... dar cand au avut un barbat FOARTE BUN... nu au stiut sa ii aprecieze bunatatea...
Catherinna:
--- Citat din: mikyboy din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 20:09 ---@Catherinna - nu ai de unde stii daca si cat venin am strans avand in vedere ca ai analizat ce am scris intr-o fraza si atata pentru ca nu ma cunosti... hai sa ne abtinem in a caracteriza cel putin pentru inceput si doar dupa ce ne vom cunoaste mai bine si ne putem da seama de profilul uman al cuiva...
--- Terminare citat ---
@mikyboy, am inteles,ai dreptate, nu te cunosc, ceva din ce am zis eu te-a suparat foarte tare, dar adevarul ramane valabil in orice imprejurare.
Putin mai calm, citeste inca o data ce am scris si vei intelege ca nu aveam intentia de a provoca. Am vrut sa conversez pe subiectul tau dar se pare ca nu stiu sa deschid subiectul si iata ca l-am inchis fara suparare si fara ranchiuna. OK !
Crista:
marlen113,nu sunt o problema,nu ttrebuie sa iei hotarari a priori,dar exista,tine de firi deosebite,de cunoasterea celuilalt la care ajungi mai tarziu,iar firile,poti sa ma contrazici,dar nu si sa ma convingi,au legatura cu zodiile.Eu asa am constatat,pe propria-mi piele,de-a lungul a destui ani ca sa-mi pot trage o concluzie
Saturnianul:
--- Citat din: Crista din Duminică, 11 Aprilie 2010, 20:46 ---marlen113,nu sunt o problema,nu ttrebuie sa iei hotarari a priori,dar exista,tine de firi deosebite,de cunoasterea celuilalt la care ajungi mai tarziu,iar firile,poti sa ma contrazici,dar nu si sa ma convingi,au legatura cu zodiile.Eu asa am constatat,pe propria-mi piele,de-a lungul a destui ani ca sa-mi pot trage o concluzie
--- Terminare citat ---
Crista, tot pe propria-mi piele, de-a lungul a mulţi ani am constatat că zodiile au foarte mică legătură cu firile oamenilor. În orice caz, nu o legătură suficient de importantă cînd să conteze zodia. Deci, unde e adevărul? :) Îţi spun eu unde, în subiectivismul fiecăruia dintre noi. Dacă tu crezi în zodii, ele vor fi un factor care va influenţa mereu relaţiile cu oamenii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă