Arhiva > Arhiva

Daca as lua-o de la inceput ..?

(1/16) > >>

pe_jumate:
Subiectul nu se vrea ceva pretentios sau apocaliptic, ci e doar o invitatie la a identifica talentele si atu-urile pe care, manati de curente diverse am fost siliti sa le uitam sau neglijam in viata de pana acum.. sau de a regandi (poate) fapte pe care le consideram cruciale pentru cursul vietii noastre de acum.. samd :)

marcutza:
imi place tema @pe_jumate si voi raspunde.
daca ar fi sa ma gandesc la casnicia incheiata, da as lua-o de la capat cu putin din mintea d acum.
daca ma gandesc la "singuratatea" femeii de acum si intamplarile de la pronuntarea divortului pana in prezent, da la fel as face cu anumite momente ale vietii.
sunt, vreau sa cred, o luptatoare si niciodata nu am mers pe drumuri simple dimpotriva greul vietii, al lucrurilor din jur, m-a ambitionat si m-a determinat.
am si pierdut, am invatat sa stiu a pierde si as lua-o de la capat, sper sa pot in continuare in aceeasi maniera. sper sa pot, sa am sanatate caci restul le voi face, cumva, candva.

anamaria_j16:
Am luat-o de la inceput de multe ori si cu rabdare am reusit de fiecare data.Si acum sunt la un nou inceput. E greu, fosrte greu dar am incredere ca si de aceasta data voi reusi.

Catherinna:
Fiecare zi este un inceput. Daca mi-as lua viata de la inceput... toate evenimentele care mi-au creat suferinta, nu le-am putut schimba la momentul respectiv si... pana la urma urmelor am supravietuit intreaga si' apoi asta conteaza  ;D

steliana:
Aşa este, fiecare zi este un început. Trebuie preţuită fiecare clipă trăită.
Dacă ceva nu a fost bine în viaţa noastră.... ştergem imaginile şi mergem mai departe.
Dăm sens vieţii doar prin iubire. Altfel... rămânem la stadiul de animale sociabile.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă