Arhiva > Arhiva
Daca as lua-o de la inceput ..?
steliana:
Vreau şi eu filmul de la Secretul, carmentoma
am citit cartea
EUGENIA110:
Sint prea obosita, incit nici nu pot sa ma gindesc ca as putea sa o iau de la capat cu tot ce-a fost pina acum, nu as mai avea putere sa trec din nou prin toate, fie ele bune sau rele. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am avut, fiecare incercare m-a intarit, m-am ridicat din praf, mi-am scuturat umilirea si am continuat sa traiesc.
Crista:
Daca as lua-o de la inceput cu mintea de acum ar fi teroare ; as sti cat de relativ este totul,cat de pretios timpul,cat de subreda fiinta,de inselatoare senzatia de "pe veci".In rest,sunt sigura ca eu fiind eu as face cam aceleasi alegeri,bune sau rele
mikyboy:
fiecare dimineata in care ne trezim este un inceput... al unei zile a carei fila in cartea destinului nu a fost inca scrisa chiar daca in anumite file sunt trecute elemente pe care nu le putem modifica si atunci suntem doar spectatori si mai umplem si noi putin spatiul ramas pe aceea fila...
daca ar fi sa o iau de la inceput as schimba multe in viata mea in special felul de a fi... cand esti prea bun nu este deloc bine in aceasta lume... asa ca as fii opusul sa vad cum iasa....
Catherinna:
--- Citat din: mikyboy din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 15:23 ---fiecare dimineata in care ne trezim este un inceput... al unei zile a carei fila in cartea destinului nu a fost inca scrisa chiar daca in anumite file sunt trecute elemente pe care nu le putem modifica si atunci suntem doar spectatori si mai umplem si noi putin spatiul ramas pe aceea fila...
daca ar fi sa o iau de la inceput as schimba multe in viata mea in special felul de a fi... cand esti prea bun nu este deloc bine in aceasta lume... asa ca as fii opusul sa vad cum iasa....
--- Terminare citat ---
offtopic.
....din ce zici, deduc, ca ai fost muscat de sarpe si ai adunat destul venin ca sa-l imparti la randul tau...
ontopic
in cazul unui nou inceput :
Ce ar fi, sa nu sarim de la o extrema la alta, sa fim noi insine in orice imprejurare.
Iti doresc sa reusesti sa-ti gasesti o noua partenere si sa te multumesti cu atat la capitolul schimbare, tu ramai cum ai fost si cum esti de fapt.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă