Arhiva > Arhiva

Daca as lua-o de la inceput ..?

<< < (4/16) > >>

carmentoma:
       Iti recomand sa citesti cartea "Secretul" (The Secret - in original)! Mie, una, mi-a schimbat radical, din temelie viata! Daca vrei, iti trimit undeva, in privat sau la ce adresa vrei tu, filmul-ecranizare a cartii! Depinde doar de tine daca iei in seama sau nu ce scrie (sau ce vezi) acolo! Poate asa vei intelege mai bine unde ai gresit si ce trebuie sa faci in continuare! Poate parea off topic acest raspuns, dar mai discut, cu cine considera asta, dupa ce parcurge recomandarile mele! Nu e obligatoriu sa impartasim aceeasi opinie si sa aiba acelasi efect ca la mine! Spre exemplu, fiul meu , un tanar de aproape 20 de ani, e foarte sceptic in ceea ce priveste transpunerea in realitate a acestei carti!

marcutza:
intotdeauna trebuie sa o iei de la capat, indiferent de capatul vietii. sa nu cazi in disperare, fii fericita ca esti sanatoasa, ca poti si vrei inca sa faci ceva si spera.
esti tanara @hana !!!! o sa treaca perioada asta care-i cea mai grea si vei vedea ca totul va fi mult mai bine.

iulielf:
   @Hana, perioada in care esti este cea mai grea. Si eu am trecut prin ea, chiar era sa nu mai ies niciodata din ea. Incearca sa te vezi in viitor, fericita. Incearca sa nu te mai gandesti la nimic din trecut. Daca vrei sa treci sau macar pana treci, incearca sa vezi mai mult partea rea a lucrurilor care au condus la despartire. Dupa aceea, vei vedea ca intr-adevar, nu a meritat. Treci peste. Depinde de la om la om de perioada de timp care ii trebuie sa treaca peste dar, va trece. Ai avantajul de a fi femeie. Ai farmecul "celei care da viatza". Important este sa nu faci aceeasi greseala iar. Incearca sa analizezi, in momentul cand cunosti pe cineva. Nu ceda foarte usor, pentru ca, daca apuci sa cedezi, sfarsitul relatiei poate fi aproape. Gandesc prin prisma "altor" barbati. Eu, nu gandesc la fel dar, majoritatea, in momentul cand ai cedat usor, se gandesc deja la urmatoarea.

marcutza:
felicitari @iulielf pt incurajari  ;)

iulielf:
   @marcutza, multumesc. Trebuia sa incerc sa o scot din starea in care e, avand in vedere ca eu am fost intr-o stare mai "proasta" decat a ei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă