Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020
admin:
Am transmis un Email tuturor celor de pe lista transmisa din agentie. Daca cineva nu a primit Email-ul meu, sa-mi scrie pe singlescamp10@gmail.com si il retransmit.
admin:
Imediat dupa transmitere am primit mai multe Email-uri de raspuns la sfatul pe care l-am dat. Pana acum toata lumea a raspuns pozitiv.
Diana7:
Salutare tuturor, sunt Diana, am auzit lucruri bune despre voi - iata ca prima excursie pe cara am ales-o este una in afara Romaniei.
Insotitorul nostru a recomandat sa facem cu totii un test COvid - eu cred ca e o idee buna si intentionez sa fac acest test. Pe goeleta vom fi foarte aproape unii de altii in permanenta - eu as fi super cool sa stiu ca toata lumea e testata si OK. Voi ce parere aveti?!
Merci
Diana
admin:
Diana7, nu sunt insotitorul vostru de grup. Gabi Lala va fi cel care o sa mearga cu voi, asa cum este anuntat pe site si forum. Asta ca sa evitam orice confuzie. :)
:oops: Am revenit aici, pentru ca nu toata lumea mi-a confirmat sau infirmat dorinta de a face testul COVID 19, inainte de plecarea in excursie. Poate nu am fost eu destul de explicit ca am nevoie de un feed-back de la toti. De aceea am sa revin astazi cu un Email adresat fiexarui participant in parte, la care de data aceasta am rugamintea sa-mi raspundeti.
Explic: am lansat aceasta recomandare de a face CU TOTII testul, pentru a fi linistiti in ceea ce priveste posibilitatea de a avea surprize neplacute. Din punctul meu de vedere este ideal sa stii in aceasta perioada, ca toti cei din jurul tau, cu care urmeaza sa-ti petreci 7 zile pe mare, sunt ok si este ferit astfel de orice risc.
Pentru ca actiunea aceasta cu testarea sa aiba sens, este nevoie ca TOATA lumea sa o faca. Ar fi absurd si frustrant pentru cei care-si fac sa afle la imbarcare ca unii nu si-au facut-o. Au facut efortul sa se programeze, sa se testeze, au platit 300 de lei, iar ceilalti nu au facut-o. Este un inceput cu stangul intr-o excursie cu prieteni.
Eu nu pot sa oblig pe nimeni sa-si faca acest test, pot doar incerca sa conving, prin recomandare. Ce pot insa sa cer in calitate de organizator, este un raspuns ferm, pentru a sti ce le comunic celor care mi-au transmis ca o sa-si faca testul. Vreau sa va spun ca marea majoritate mi-au scris ca sunt incantati de o asa masura profilactica, dar asteapta din partea mea sa le spun ce fac restul. Este firesc ca doresc sa stie asta, daca as fi in locul lor acelasi lucru as dori sa-l aflu si eu.
Nu incerc sa fiu deloc persuasiv dar perceptia mea, cunoscand felul in care se petrec lucrurile aici in Singles Camp, este ca toata lumea a inteles utilitatea unui test inainte de plecare. Banuiesc ca toata lumea s-a programat, pentru ca asa cum va spuneam in Email-ul transmis, exista posibilitatea ca pe ultima suta, turcii sa ceara la intrarea in tara un rezultat negativ. Asa ca daca oricum ati programat, ma gandesc ca o sa-l si faceti.
Acesta va fi si textul care o sa insoteasca Email-ul transmis. Astept pana maine un raspuns din partea fiecaruia, chiar daca l-ati mai dat odata. Pentru ca raspunsurile s-au intins pe durata a 10 zile, iar noi primim in medie 100 de Email-ul pe zi, este dificil sa caut fiecare raspuns dat.
Va multumesc pt intelegere!
admin:
Am sa actualizez lista pe masura ce primesc raspunsuri:
1. Ramona C - de acord, are programare
2. Livia T - de acord, are programare
3. Mirela B - de acord are programare
4. Daniela L - de acord, are programare
5. Sorin C - de acord, are programare
6. Diana L - de acord
7. Livia Mogos - de acord, are programare, dar subliniaza o sa faca testul DOAR daca il face toata lumea
8. Liliana N - de acord, are programare
9. Irina M - are programare, dar inteleg din ce imi transmite, ca va face testul DOAR daca este obligatoriu.
10. Lucian G - de acord, are programare,
Mai am de primit raspunsuri de la:
11. Gheorghe M.
12. Doinita L.
13. Cristina I.
14. Larissa T
Gabi L insotitorul de grup s-a programat si el, urmeaza sa-si faca testul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă