Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020

<< < (8/8)

mirela123:
Asa e, inca incerc sa-mi revin. O excursie pe care nu o voi uita usor, chiar daca am fost a doua oara. Si voi mai merge.......
Atmosfera faina, a la turk bre, mesele imbelsugate (Mehmet, Mehmet....), un grup nou pe care nu-l poti uita usor, iar despre dormitul pe punte....nu m-as exprima in cuvinte, trebuie sa incerci, ca sa simti ce-ti ofera natura. Singura mea suparare: nu am gasit Carul Mare in nicio noapte. il voi mai cauta..... In schimb, am vazut stele cazatoare....
Am avut excursii noi care au reusit sa intregeasca atmosfera de grup, iar Gabi....a fost de milioane....atent la detalii, diplomat in orice situatie, bun organizator.

Multumim pentru tot.  Datorita acestei excursii, am inceput toamna cu zambetul pe buze.
Sa fim sanatosi si sa ne revedem cu drag !
Mirela / Iasi

CristinaIonescu:
Pentru mine a fost un adevat concediu, asa cum mi-am dorit mereu: peisaje de-a dreptul minunate, apa asa de limpede, perfecta chiar, mancarea excelenta (Mehmed, bucatarul, o mana de om, gatea, servea, inota, dansa), grupul emana o energie pozitiva, veseli, deschisi, ghidul o dulceata, are o poveste mereu pe buze.
si sa dorm 7 zile sub cerul instelat mi se pare ceva pe care daca nu-l traiam nici nu aveam cum sa stiu ce pierdeam...si as fi piedut enorm.
ai mare dreptate Mirela, eu la fel simt: am tot timpul zambetul pe buze.
inca o data multumesc din suflet, tuturor!

Gabriel:
Croaziera in paradisul apelor de smarald !
Zile si nopti de septembrie cu guleta pe mare in Turcia- Egee & Mediterana- regiuni minunate unde albastrul imbratiseaza verdele-Marmaris,Datca,Bozburun, munti, insule, golfuri si golfulete, plaje, nopti instelate, rasarituri si apusuri de soare, vreme excelenta pentru inot, minunatii locale, safari jeep, situl antic Knidos, peisaje si turism de mare stil,veselie, socializare & more-Multumim tuturor pentru participare si prietenie, am avut parte de o atmosfera excelenta !

admin:
Vacanta aceasta pe mare ramane una dintre cele mai frumoase pe care le organizam in SC. Are toate ingredientele: mare, soare, intimitatea vasului, mancare buna si usoara (eu in 7 zile, desi am fost "constiincios si am mancat tot ceea ce mi s-a pus in fata.. :-[, am slabit 3 kg!!! :dance:). Dai de aerul acela usor exotic care pe mine cel putin ma incanta, apoi comoditatea cu care circuli, n-ai treaba cu bagaje, cu prea multe haine, apoi dormitul pe punte, ceva ce rar ai ocazia sa faci in viata...

Cred ca lumea nu intelege cu adevarat ce frumos e...Am povestit si prietenilor - pt ca mi-as fi dorit sa le ofer si lor posibilitatea unei astfel de calatorii pe apa si din reactia lor am realizat ca sau nu povestesc si descriu cum trebuie aceasta vacanta, sau e greu de inchipuit cum e...

Din ianuarie nu am mai vazut marea si mi-e tare dor de ea...Astept sa se termine nebunia asta odata, sa se deschida din nou lumea, sa pot ajunge din nou in Tailanda, in Indonezia, in Cuba...Si de o vacanta pe marea Turciei cu goeleta mi-e dor...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă