Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020
admin:
Aceasta excursie este ACTIVA, se va desfasura. Zborurile sunt confirmate, la fel si croaziera, iar restrictiile de carantina la intrare in Turcia si la revenirea in tara sunt ridicate.
Saptamana trecuta agentia a transmis facturile aferente ultimei rate, achitarea acesteia trebuind fi efectuata cf contractului. La randul ei Bon Voyage va achita zilele urmatoare ultima transa la croaziera.
Va fac o propunere menita sa va linisteasca pe toti si sa calatoriti fara nici o grija, asta avand in vedere ca pe o ambarcatiune, mai ales in vacanta, este dificil sa pastrati distanta fata de ceilalti: programati-va cu totii, din timp, la un test COVID, astfel incat sa aveti rezultatul testului cu minim 3 zile inainte de plecare. In acele zile de la testare pana la plecare fiti responsabili fata de ceilalti si nu intrati in contact cu persoane cu risc, evitati orice aglomeratie, astfel incat sa ajungeti cu totii sanatosi pe vas. Mai este o luna pana atunci, aveti timp suficient pentru programare, vacantele de vara in Grecia o sa fie pe sfarsite deci nu o sa mai fie aglomeratie.
Opeariunea de testare este foarte simpla, am facut-o si eu, la plecarea in Austria. Se ia un exudat nazal si unul faringian, atata tot. Rezultatele se primesc in cca 48 ore, uneori 72.
In legatura cu acest subiect am sa formulez maine un Email, pt a ma asigura ca toata lumea a citit aceasta informatie.
LucianG:
Buna, m-am inscris pe ultima suta de metri pentru 'Croaziera cu goeleta', voi pleca din Iasi, daca mai doreste cineva sa calatoresca cu mine ma poate contacat la tel 00723557778 pentru a stabili detaliile. O seara frumoasa! Lucian
dana28:
Suntem 2 pers din Iasi vom suna,o zi frumoasa
admin:
A MAI RAMAS DOAR UN LOC LIBER!
admin:
Am fost informati de catre compania de zbor asupra unei modificari in orarul de zbor. Acum apare pe site si forum noul program.
In cursul zilei de astazi am sa va transmit un Email cu cateva informatii, urmand ca impreuna cu Gabi sa mai revenim aici pe forum cu altele, mai detaliate, atunci cand va apropiati de plecare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă