Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020

<< < (4/8) > >>

Diana7:
Si eu am programare, pe 9 septembrie. Daca nu face toata lumea acest test, eu voi renunta la excursie, probabil.

admin:
1. Ramona C - de acord, are programare

2. Livia T - de acord, are programare

3. Mirela B - de acord are programare

4. Daniela L - de acord, are programare

5. Sorin C - de acord, are programare

6. Diana L - de acord

7. Livia Mogos - de acord, are programare, dar subliniaza o sa faca testul DOAR daca il face toata lumea

8. Liliana N - de acord, are programare

9. Irina M - are programare, este de acord sa faca testul, daca toata lumea il face

10. Lucian G - de acord, are programare

11. Doinita L - depinde de raspunsurile celorlalti

Gabi Lala, insotitorul de grup s-a programat si el, urmeaza sa-si faca testul.

Mai am de primit raspunsuri de la 3 persoane:

12. Gheorghe M.

13. Cristina I.

14. Larissa T

admin:

Mesaje postate: 11511

Re: Croaziera cu goeleta in paradisul apelor de smarald 12 - 19 septembrie 2020
« Răspuns #16 : Azi la 08:36 »
CitatModificăEliminăDesparte Subiectul
1. Ramona C - de acord, are programare

2. Livia T - de acord, are programare

3. Mirela B - de acord are programare

4. Daniela L - de acord, are programare

5. Sorin C - de acord, are programare

6. Diana L - de acord

7. Livia Mogos - de acord, are programare, dar subliniaza o sa faca testul DOAR daca il face toata lumea

8. Liliana N - de acord, are programare

9. Irina M - are programare, este de acord sa faca testul, daca toata lumea il face

10. Lucian G - de acord, are programare

11. Doinita L - da, daca si ceilalti isi vor face testul, deci depinde de raspunsuri.

12. Larissa T - de acord, isi face programare

13. Cristina I. - de acord, are programare

Gabi Lala, insotitorul de grup s-a programat si el, urmeaza sa-si faca testul. Isi va face oricum, indiferent de decizia celorlalti. Intreaga echipa Singles Camp priveste cu maxima responsabilitate si grija ce se intampla in grupuri, facem tot ceea ce depinde de noi personal pentru a nu aparea probleme.

Mai am de primit raspunsuri de la o persoana:

14. Gheorghe M.

Suntem deci pe final cu lista. Imediat ce primesc raspunsul si de la G, am sa revin aici.

admin:
Intrebare: il cunoaste cineva din grup pe Gheorghe M. (George)? Pentru a avea toate raspunsurile, i-am transmis SMS, l-am si sunat, dar are telefonul inchis. Pe forum vad ca nu a mai intrat de la sfarsitul lunii iulie, desi acum cand ne apropiem de plecare logic ar fi fost sa se uite la ceea ce comunicam pe ultima suta. Daca cineva dintre voi il cunoaste bine si il poate contacta in alt fel, am rugamintea sa o faca si sa- comunice despre ce este vorba si sa-mi dea cat mai urgent un raspuns. Multumesc anticipat!

admin:
Persoana de care am intrebat, George, nu raspunde la mesaje, are telefonul inchis. Nici in agentie nu a mai dat vreun semn de vreme buna, asa ca eu cred ca ceva s-a intamplat si cel mai probabil ca nu o sa mai vina. Altfel ar fi fost interesat de detaliile de plecare, de amanunte. Ar fi urmarit pe forum (dara asa cum am spus nu mai intrat de aproape o luna si jumatate), ar fi interactionat pe Email, ar fi lasat undeva un semn ca mai este interesat de participare.

Deci din punctul meu de vedere lista se considera inchisa, vad ca toata lumea a fost de acord cu testarea, pe care personal o consider o masura foarte buna pentru linistea grupului si totodata una de preventie pentru ceilalti. 

Am promis ca anunt raspunsurile celorlalti, o fac acum, CONSIDERATI UN ACORD UNANIM pentru EFECTUAREA TESTULUI COVID 19, inainte de plecare, astfel incat sa aveti testul negativ la imbarcare. Pt transparenta, Gabi, il va prezenta in fata voastra pe a lui, iar voi ii veti transmite ale voastre, pt a informa intreg grupul.

Am discutat ieri cu Gabi, urmeaza sa posteze aici, inainte de plecare locul si ora de intalnire din aeroport.

Nu uitati ce v-am comunicat eu:
- pasaport valabil minim 6 luni de la intrarea in Turcia
- bani cash pt ca nu o sa aveti bancomate
- de rezerva si siguranta luati un card
- un bagaj nu prea voluminos si nici greu, v-am explicat dimensiunea cabinelor si grija pe care trebuie sa o aveti sa nu zgariati podeaua de lemn a vasului
- luati-va costume de baie, minim doua. O sa faceti multa baie acolo...
- pt seara musai o haina de vant, bate un pic briza
- un trening usor si subtire, pt cazul in care alegeti sa dormiti pe punte. Cam toti prefera sa stea acolo noaptea, sub stele
- pantalon scurt, tricouri, sapca, solutie de soare, ochelari de soare, un rucsacel sa aveti la indemana in optionale cele necesare
- nu uitati sa luati cu voi si medicamentele care de regula le aveti in bagaje. Va fi extrem de greu, daca nu imposibil sa faceti de pe vas rost de astfel de lucruri
- luati-va in bagaj triplu stecher, este foarte indicat, si baterie externa. O sa aveti multe ocazii de fotografere si trebuie sa tineti cont ca generatorul vasului nu merge continuu, deci nu veti avea mereu acces la prize. Asa ca incarcati atunci cand este furnizat curent, iar daca aveti mai multe device-uri sau baterii externe, atunci neaparat aveti nevoie de triplu-stecher.
- este logic sa aveti masti la voi, luati cele mai bune MEDICINALE pe care le gasiti. Plecati sanatosi de aici, trebuie sa va luati toate masurile sa va intoarceti la fel. Pentru avion, pentru aeroport, pentru autocarul care va va transporta, o sa aveti nevoie de astfel de protectii.

Nu mai am nimic de transmis si informat, urmeaza ca de aici incolo sa ramaneti in contact cu Gabi. Va urez calatorie frumoasa, va doresc sa fiti o gasca faina, unita, intelegatoare, pusa pe distractie. Lasati acasa tabieturile, comentariile, lucrurile ce pot deranja pe cei din jur. Acolo mergeti sa va simtiti bine nu pentru altceva. Gabi a facut aceasta calatorie de mai multe ori, printre voi mai sunt cred 2-3 care au mai fost si ei o data, asa ca o sa fiti ajutati sa va acomodati usor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă