Arhiva > Arhiva

Viata si valoarea ei

<< < (15/87) > >>

adria:
ayouni, raman la parerea mea in legatura cu tine, chiar s-a adancit
o stii si tu, ti-am spus-o
subscriu celor spuse de eugenia, sunt bucuroasa ca te-am cunoscut

luciamanta:
Ayouni, subscriu celor scrise de Adria si Eugenia si spun din tot sufletul: ma bucur ca te-am cunoscut!

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 07 Iulie 2010, 21:14 ---Silviu, ma bucur ca esti parinte, sa-ti traiasca copilul sau copiii!

--- Terminare citat ---
multumesc. cu ceva ani in urma, am intrat in dormitorul fiului si m-a izbit un puternic miros de iarba. am ramas consternat! fumase toata tigara, fara sa-mi dea si mie sa trag cateva fumuri :( >:(

luciamanta:
Nu stiu ce sa spun, Silviu, poate a fost o simpla curiozitate si atat, nu mai mult...

carmentoma:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 07 Iulie 2010, 20:59 ---     Ce este viata cand planeta a luat-o razna? Faptul că o tara e sub apa, alta in flacari, ca un uragan alunga un milion de oameni de la casele lor, nu mai mira pe nimeni. Desigur, lumea e in continua schimbare, tanara generatie e crescuta cu computer si uneori, in fum de cannabis, in loc de carti de povesti si bilete la Teatrul Ţăndărica. Ne schimbam si noi, si vremea, si vremurile... Totul are un inceput si un sfarsit, nu-i asa?

--- Terminare citat ---

Eu cred ca intotdeauna au fost calamitati si evenimente nefericite! Deosebirea e ca nu erau atatea modalitati de mediatizare live ca azi! Si pe urma noi suntem cosumatori de stiri gen tabloid! Cui ii pasa de stirile asazis "bune"?!? Trec neobservate si nu "vand"! Cat priveste scaparea din mana a tinerei generatii, nu e vina lor, ci a noastra, a parintilor , ca nu am inteles cum sa ii educam in spiritul unor valori reale si i-am lasat la voia mass media si a anturajului, pentru care banul si distractiile extreme inseamna un mod de viata "modern", in spirit "democratic"!!!! De schimbat nu stiu in ce masura ne pot schimba vremurile, daca avem un sisterm de valori bine pus la punct si un optimism care nu poate fi daramat de nici o nenorocire din lume! Iar martor la inceput nu am fost, deci nu voi fi nici la sfarsit!!! Decat la ale mele!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă