Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
luciamanta:
Cum trebuie sa fie femeia ideala la romani? Grasa, frumoasa si devreme acasa? Dar barbatul roman? Cica trebuie sa fie putin mai frumos decat dracu' si daca nu are burtica, chelie si pantalonii prinsi cu, cureaua sub "mingea de fotbal" pitita sub camasa, atunci nu-i de-adevaratelea... e taiat cu o foarfeca dintr-un jurnal de moda!!!
EUGENIA110:
Lucia draga, din cind in cind tu mai aduci in discutie cite ceva si ne indemni sa ne spunem parerea. Dar nu inteleg de ce atunci cind te referi la femeia sau barbatul ideal faci trimitere numai la partea fizica; altceva nu conteaza? E mult de vorbit pe tema asta. Eu am citit odata ce a spus o femeie inteleapta: " pentru mine barbatul ideal e acela pentru care eu reprezint femeia ideala" si inclin sa-i dau dreptate.
silviu:
sufletul conteaza, nu partea fizica :D
Saturnianul:
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 07 Iulie 2010, 21:44 ---Cum trebuie sa fie femeia ideala la romani?
--- Terminare citat ---
În primul rînd tre' să fie! ;D
luciamanta:
Eugenia, Silviu si Saturnis, sufletul conteaza cel mai mult intr-o relatie. Chiar daca nu esti atras din punct de vedere fizic de cineva, in timp, prin comportament, stare de spirit, prin frumusetea sufleteasca, ajungi sa il iubesti pe acel cineva si constaţi că este o iubire puternică. Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Ceea ce ma apropie cel mai mult de un posibil partener de viata este comunicarea, sinceritatea si implicarea in relatie, in adevaratul sens al cuvantulului.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă