Arhiva > Arhiva

Viata si valoarea ei

<< < (85/87) > >>

almi_gabi:
simpatica, pretioasa, rafinata, agreabila, onorata, scumpa doamna jani ( ma pricep, ai !!  ;D )  poate deviati totusi traseul din sensul giratoriu si incercati o scara - in spirala  ;D - va creste valoarea - sau macar "panorama" - priviti de la inaltime  8)

si nu de alta - dar eliberati sensul ala giratoriu - in Bucuresti si asa avem probleme cu fluidizarea circulatiei  ;D

janeta:
doamne  ce rasfatata ma faci sa ma simt , gabitz , cu atatea minunate apelative...

dar , draga mea , toata viata mea numai asta am facut : am urcat o scara in spirala . si cred ca intrun fel sau altul cam asta facem marea majoritate dintre noi . o treapta ...si inca o treapta...pana cand  intro buna zi , pur si simplu obosesti si tare iti vine sa te asezi calare pe balustrada si sa aluneci in mare viteza pana la  locul din care ai inceput urcusul . si acolo astepti o alta scara , un alt inceput , un alt urcus pana cand...balustrada...alunecatul...etc,etc. un soi de perpetuum mobile foarte real si lipsit de intentii patetice pe care ,cred, ca ni-l asumam o data cu venitul pe lume .

iaca ce maimuta filozoafa ma facusi sa devin intro banala dupa amiaza de joi , mai gabitz , mai... :D

julia:
-Cum poti schimba lumea?
-Simplu. Schimba-te pe tine.

http://www.strategiidesucces.ro/article/Cum-poti-schimba-lumea

varsator38:

--- Citat din: julia din Duminică, 06 Noiembrie 2011, 15:42 ----Cum poti schimba lumea?
-Simplu. Schimba-te pe tine.

http://www.strategiidesucces.ro/article/Cum-poti-schimba-lumea

--- Terminare citat ---

"exista in noi lucruri pe care le putem schimba cu totul, altele pe care le putem ameliora, dar si altele care ne rezista si pe care nu le putem invinge." :)

julia:
De fiecare data cand avem un gand se emite o substanta chimica - gandurile bune emit anumite substante chimice care ne fac sa ne simtim bine, gandurile negative emit substante care ne fac sa ne simtim negativi. Deci, acest lucru eteric numit gand produce un set de reactii chimice in creier care activeaza circuite ce incep sa ne faca sa ne simtim exact in modul in care gandim.

In momentul in care incepem sa ne simtim asa cum gandim, deoarece creierul este intr-o continua comunicare cu trupul, incepem sa gandim in modul in care ne simtim. Si atunci creierul emite si mai multe substante chimice ca sa simtim asa cum gandim, si asa se intra intr-un ciclu.

Acest ciclu, aceasta repetitie, cu timpul produce o stare de a fi. Noi conditionam chimic corpul sa memoreze acea stare. Acest ciclu in care gandul devine sentiment si sentimentul gand, produce o stare de a fi in care sentimentele devin mijloace de a gandi, sau, altfel spus, nu putem gandi mai bine decat ne simtim. Daca nu putem gandi mai bine decat ne simtim, nu ne vom schimba niciodata.

http://sites.google.com/site/delaminepentrutine/interviul-cu-joe-dispenza

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă