Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
luciamanta:
--- Citat din: janeta din Marți, 23 August 2011, 11:07 ---
faceti-va un pic de timp si vedeti filmuletul asta . merita !
--- Terminare citat ---
Foarte interesant filmuletul, Janeta. Filmuletul iti conferă perepectivele bune ale vieţii, te ajută să fii pozitiv, sa îţi îmbunătăţesti viaţa. Viaţa poate lua o întorsătură favorabilă, minunată, dacă ştii ce vrei cu adevărat şi dacă ai un spirit puternic. Resursele cele mai sigure şi solide sunt în interiorul nostru. Te pup, Janeta si iti multumesc pentru acest filmuleţ.
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Marți, 23 August 2011, 12:22 ---varsta te schimba. tabieturile, mania de a avea toate lucrurile asezate asa cum vrei tu (aoleo! ai asezat capacul de la oala in zona capacelor de cratite >:( ) sunt semne de batranete :(
--- Terminare citat ---
Eu una nu am nicio manie. Imi place să beau o cafea la ibric dimineata si să merg mult pe jos. Ador plimbările. Nu cicălesc pe nimeni si nu sunt fixistă.
silviu:
ehe... tu esti tanara si ai toata viata inainte.
luciamanta:
Nu sunt nici tanara, nici batrana. Sunt un om care se bucura de viata. Un om sufletist si sincer, un om cu o sensibilitate aparte. Pentru mine drumul este important. Drumul spiritual, drumul interior al meu către mine. Atât contează.
dl_prd:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 23 August 2011, 19:22 --- Nu sunt nici tanara, nici batrana. Sunt un om care se bucura de viata. Un om sufletist si sincer, un om cu o sensibilitate aparte. Pentru mine drumul este important. Drumul spiritual, drumul interior al meu către mine. Atât contează.
--- Terminare citat ---
oare cand oi ajunge si eu sa spun ca, conteaza drumul meu interior , spiritual....
sincer daca asta mi-ar aduce liniste in suflet atunci ,care e reteta ca o vreau si eu, ca acum sufletul meu e franjuri si se pare ca nici nu vrea sa-si revina..... >:(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă