Arhiva > Arhiva

Viata si valoarea ei

<< < (75/87) > >>

luciamanta:
    Nu stiu de ce, dar acum, nu as mai dori sa ma casatoresc. Poate as dori o relatie care sa nu ma constranga. Nu as mai dori sa imi invadeze nimeni casa si intimitatea, nu as dori sa imi schimb obiceiurile si tabieturile mele...Oare viata te schimba ori tu schimbi viata, dai o alta traiectorie vietii? O traiectorie convenabila, confortabila...

janeta:

faceti-va un pic de timp si vedeti filmuletul asta . merita !

Mari_a:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 23 August 2011, 07:50 ---    ... Poate as dori o relatie care sa nu ma constranga...Nu as mai dori sa imi invadeze nimeni casa si intimitatea, nu as dori sa imi schimb obiceiurile si tabieturile mele...

--- Terminare citat ---
La mine asta a fost doar o etapă. Am trecut în alta, mai spinoasă, dar "bucuroşi le-om duce toate"! Acum îmi doresc exact opusul  :)  Cine ştie ce va mai urma?! Uneori aş vrea să mai ard din etapele astea - dacă aş putea, aş începe cu cele în care "m-am greşit" în trecut...
("Dă-i, Doamne, românului mintea cea de pe urmă"  :D  Pfui, ce "filozofală" sunt azi! Ca o piatră  ;D  Aş putea să-mi transform toată viaţa-mi de tinichea în aur   ;D )
Am deschis filmul pus mai sus şi o să-l urmăresc pe tot (mai pe seară, ca să am timp să-l "rumeg"  ;D . Până acum am văzut vreo 5 minute şi sunt absolut de acord cu ce zice. Aşa e! E exact ca în viaţă. Dar există un "dar": de teorie sunt doldora, când ajung la practică...

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 23 August 2011, 07:50 ---    Nu stiu de ce, dar acum, nu as mai dori sa ma casatoresc. Poate as dori o relatie care sa nu ma constranga. Nu as mai dori sa imi invadeze nimeni casa si intimitatea, nu as dori sa imi schimb obiceiurile si tabieturile mele...Oare viata te schimba ori tu schimbi viata, dai o alta traiectorie vietii?
--- Terminare citat ---
varsta te schimba. tabieturile, mania de a avea toate lucrurile asezate asa cum vrei tu (aoleo! ai asezat capacul de la oala in zona capacelor de cratite >:( ) sunt semne de batranete :(

micaela:

--- Citat din: janeta din Marți, 23 August 2011, 11:07 ---

faceti-va un pic de timp si vedeti filmuletul asta . merita !

--- Terminare citat ---

da, chiar merita vazut. lucrurile chiar asa functioneaza. stiu ca unora, care n-au citit mai mult in "zona" asta si mai ales nu au incercat, nu au experimentat teoria expusa in filmulet, ar putea fi circumspecti sau chiar ironici. nimeni nu cere altora sa "creada" neconditionat... dar daca aveti curiozitatea si perseverenta de a incerca acest gen de schimbare, va puteti convinge singuri ca asa este.  :)
eu sunt din ce in ce mai lamurita ca da, avem "puterea" de a ne modela existenta, prin capacitatea creatoare de care nu suntem constienti, din pacate,  prin felul in care gandim, simtim, ne raportam la adevarurile noastre interioare si nu la exterior... n-aveti decat sa zambiti, dar incercati... :) cum se face acest gen de schimbare... se invata in timp, daca se doreste cu adevarat... nu e usor. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă