Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (482/933) > >>

Florin1968:
scuze pentru pleonasmul,, sa denaturez natura forumului ,,, mai corect era sa schimb natura forumului !

Media:
Scuze,dar ai vorbit doar in gand.Mesajul tau e alb...

Florin1968:
Ma faci sa ma repet . Eee, mesajul meu e ca motivatia unora de a intra in SC  a fost cred, eu, ori de curiozitate, ori, la mine, sa zic asa, de nevoie, ca sa nu petrec concediul de asta vara plimbindu-ma doar prin parcul orasului, neavind dintre cunostinte, prieteniu sau rude cu cine sa pot pleca undeva ! Oricum, cred ca motivatia de a participa la actiunile SC este diferita. Iar in partea a doua a mesajului, incerc sa scurtez schimbul de replici, ca sa nu Aschimb natura forumului, sa nu devina o platforma matrimoniala, pentru ca am mai avut niste observatii in acest sens.  Acum ai inteles ?

Media:
Desigur ca am inteles ce am vrut sau am putut.Multumesc pentru efort.Ai facut sa para vie platforma singles. :) O seara buna.

Florin1968:
Bine, atunci, Daca vrei in continuare sa mergem mai multi spre Predeal cu vreo masina personala, fa-ti intii rezervarea sa devina acyoiva, achita avansul, si e mai bine sa ceri  prin telefon sau email,de la agentie, de la d-na Samiza, adresele de ameil ale celor cu care vrei sa mergi spre Predeal

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă