Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (481/933) > >>

Florin1968:
Tocmai ! Oare crezi ca as mai fi mers daca nu mi-ar fi placut ? Recunosc ca nu e genul obisnuit de excursii care il practica populatia Romaniei, si inca nu stiu pina la ce punct voi fi fidel SC, dar, deocamdata, am fost la doua excursii, mai exact actiuni, ale SC, si a fost placut !

Media:
 Cat timp exista motivatie si deschidere este firesc sa existe si dorinta si vointa.

Florin1968:
da, dar acestea citeodata difera .

Media:
Deschiderea nu poate sa difere daca este naturala.Motivatia nici ea daca este obiectiva,legata de activitati,atmosfera. Cred.

Florin1968:
E adevarat, deschiderea , daca e naturala, nu poate fi diferita ! Motivatia, poate fi diferita, in sensul ca nu ntoti participa la actiunule SC din aceleasi motive ! Acum, nu as vrea sa fac o monopolizare a discutiilor cu tine, fiindca pina acum nu am avut decit foarte rar un schimb de replici atit de lung, , si ar putea apare ca as vrea sa denaturez natura forumului, sa nu devina o platforma de tip matrimonial. Eu am facut deja rezervarea, de aseara, la aceeasi excursie, cea de la Predeal, din 20 - 22 martie, si maine vreau sa achit avansul, ca rezervarea sa devina activa. O sa  ai putem comunica pe parcurs, eventual chiar sa mergem mai multi, tinând cont ca eu sunt din Tecuci, dar legatura intre noi e mai bine sa fie prin  intermediul agentiei, (ca adresa de email ), ca sa nu apara alte discutii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă