Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
MayaS:
Ziua buna....Am si eu o intrebare: exista limita de varsta pentru actiunile de aici?...nu am indraznit sa intru in nici o activitate din aceasta cauza...am 48 de ani...
admin:
Buna dimineata MayaS! Doar acum ti-am citit mesajul si cel de aici si cel postat la intrebari. In primul rand bine ai venit, tie si celor pe care ii vad noi aici.
Nu exista limita de varsta in Singles Camp. Nefiind o actiune pe tipar matrimonial ci una de socializare, varsta conteaza foarte putin. Important este profilul si dupa cate sper ca se intelege ne adresam celor care au un anumit nivel de cultura...Nu facem actiuni de socializare de masa, adica nu dam anunt pe toate canalele si cine-o veni o veni si vedem dupa aceea....Filtram, incercam sa mentinem o atmosfera placuta, asa cum este normal intr-un cerc de high educated... :) S-a format un cerc destul de larg de astfel de persoane, pe care le cunosc si cu care imi este si mie usor sa interactionez...Este un punct important, as putea spune chiar determinant pt atmosfera, compatibilitatea organizator - grup.
Multa lume ma intreaba care este media de varsta in SC si cinstit nu stiu ce sa le raspund. Am intalnit in excursii si persoane de 25, dar si de 70 de ani...Sa spunem ca media este undeva 35 - 55, dar depinde de tipul actiunii...
MayaS:
Multumesc mult pentru raspuns, dar mai ales pentru promptitudine....sincer, nu ma asteptam.Jinduiesc demult la excursiile din SC dar nu am avut curajul de a ma inscrie la vreuna.Din pacate se pare ca am pierdut si Predealul din luna martie...nu mai sunt locuri.Sper cat de curand sa am norocul de a intra si eu in vreuna din activitati.O intrebare mai am, daca nu deranjez: deoarece nu stiu prea bine cum functioneaza pe aici lucrurile, este necesar sa-mi completez profilul? Sa-mi atasez vreo fotografie?
Multumesc anticipat si toate cele bune,
Maya....
admin:
Profilul nu este vizibil celorlalti. Este intradevar o facilitate a platformei, dar e o discutie mai veche in ce fel a fost folosita aceasta facilitate si cea de mesaje personale... ::)
Pt cei care nu au prins loc la Predeal an lansat o noua excursie, este vorba de cea din zona Parcului National Bucegi, la Babele si la Sfinx. In plus o sa mai fie o drumetie la fel ca cea din Predeal si cateva obiective, printre care Castelul Peles. Este o foarte buna alternativa, eu zic sa o iei in calcul...Are acelasi profil. Si mai este o constatare pe care am mai mentionat-o aici. Exista o prima perioada de entuziasm al "descoperirii" acestui tip de actiuni si acela este momentul esential de a face pasul. Cei care "indraznesc" raman si vin in continuare cu noi, cei care se codesc si se tot gandesc, pierd starea si apoi li se pare tot mai complicat si mai indepartat...
silviu:
--- Citat din: MayaS din Joi, 05 Februarie 2015, 11:39 ---Sa-mi atasez vreo fotografie?
--- Terminare citat ---
da! la avatar :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă