Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (933/933)

Roger:
Salutare! Sunt Călin, din Arad, am 57 de ani. Mă bucur să fiu aici și să descopăr comunitatea.
Tocmai mi-am rezervat excursia la Râul Sadului. Călătoresc cu mașina proprie. Abia aștept câteva zile de natură, aer curat și oameni noi. Îmi plac mult muzica, concertele și locurile care te scot puțin din ritmul obișnuit.
Ne vedem curând — până atunci, salutări tuturor!

Alexandrina:
Buna ziua, ma bucur sa fiu in acest grup si va multumesc pentru accept. Sunt din Botosani, am ales acum cativa ani sa traiesc singura, sunt foarte bine asa pentru ca imi place confortul si linistea de care ma bucur, asa ca nu intentionez sa schimb asta. Dar recunosc ca mi-ar face mare placere sa ma plimb mai mult si sa socializez cu persoane placute. As vrea sa stiu daca este vreun membru al acestui grup din zona mea si care sa fie dispus sa ma preia in masina sa, desigur, contracost. Cu toate ca doamnele nu isi spun varsta, eu voi face exceptie pentru ca pretuiesc autenticitatea: tocmai am implinit 57 de ani!
  Multumesc, va doresc tuturor sanatate si numai bine! 

Suzana:
Nouă pe aici, din Brașov, 56 de ani, mi-am făcut curaj să mă înscriu în prima mea călătorie cu Singles Camp. Sociabilă, comunicativă, sper să găsesc o comunitate cu care să pot călători, socializa. Bine v-am găsit ;)

AndreiClaudiu83:
Salutare tuturor! Am aflat de curand de existenta acestui spatiu de singlesi...Ma alatur voua cu ganduri bune si sperante de iesiri in natura memorabile! Multe bucurii va doresc! Salutari de la Iasi!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă