Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (461/933) > >>

admin:
Bine ai venit M3la!

Dupa ce am citit postarea ta, mi-am facut o socoteala ca majoritatea celor din Sibiu, au ajuns aici nu pentru ca ma cunosteau sau au auzit de mine in oras, ci datorita internetului...Nu mai retin cine ma sunase, asta se intampla acum vreo 2-3 ani si afland ca sunt din Sibiu era tare, tare surprinsa... :)

M3la:
Va multumesc pentru primire.  ;)Ce pot sa mai spun…. se pare ca inca o data internetul isi dovedeste utilitatea pentru faptul ca ne face cunoscute diverse lucruri si ne conecteaza intr-un loc precum comunitatea Singles Camp...dar mai important, zic eu, este ceea ce se creeaza si ramane dincolo de internet  ::)

admin:
Internetul trebuie sa ramana in sfera utilitatii, daca depaseste aceasta granita si se ajunge la dependenta la un modus vivendi, atunci este rau...

barkleyfan:
Buna ziua tuturor!
Numele meu este Helen (Elena) si sunt din Timisoara.
M-am inscris la SinglesCamp in ideea de a-mi face noi cunostinte in randul persoanelor de varsta apropiata cu a mea (in jur de 60 ani).
Imi puteti spune daca mai sunt locuri la Revelionul de la Govora si, mai ales, daca sunt si persoane de varsta mea inscrise sau doar mult mai tineri?  :)

admin:
Buna ziua Elena si bine ai venit aici pe forum! In grup deja ti-am transmis printr-un Email...Pt revelion in Hotel Belvedere mai sunt dupa ce mi-a spus Samiza din agentie in jur de 6 locuri.
In ceea ce priveste varsta ii las pe altii care participa sa raspunda....Desi iti spuneam in Email ca nu ai de ce sa-ti face probleme din aceasta perspectiva...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă