Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (462/933) > >>

pinkpanthere:
 Hello tuturor! La multi ani de 1 decembrie. Sunt Constanta ... din Bucuresti. Urmaresc forumul de foarte mult timp. Ca si voi sunt singura de foarte mult timp. Am 51 de ani ... pentru mine o varsta foarte frumoasa. Am participat pana acum doar la actiunea Sibiel din septembrie unde mi-a placut tare mult: organizare, grup, locatie, distractie. etc. In continuare voi participa si la alte actiuni, desigur in functie de zilele libere din timpul anului. Imi place preocuparea de care da dovada Gigi "Eroul" - neobositul, pentru excursii noi, structurate ... altfel ... decat la agentiile clasice. Si imi mai place diversitatea din grupurile "Singles camp". Vacantele sunt asezonate cu de toate ... nici o sansa sa te plictisesti. Sa auzim numai de bine.

admin:
Multumesc,  :flori:

Lady Dy:
Buna seara, eu sunt Diana din Pitesti, si ma chinui de cateva zile sa ma acomodez cu acest forum. Nici acum nu stiu daca scriu bine unde scriu. Dar, voi vedea. O sa petrec primul revelion cu voi si abia astept sa va cunosc pe toti.
Cred ca m-as fi descurcat mai bine pe facebook intr-un grup inchis. Avem asa ceva ? O seara frumoasa! *|*

nscrepnic:
buna seara,
Nici nu stiu cum sa mai socializez!:(...nu stiu cum am reusit sa ating performanta asta ,insa nu mi-e bine deloc asa!As intra in grupul vostru dar nu stiu cum sa incep...trist dar asa e!....nu mai sunt tanara,sunt la o mare rascruce (schimbare radicala de mod  si loc de viata)si oarecum panicata si trista ca parca nu mai sunt femeia puternica de odinioara.Am mai trecut pe aici,in alte vremuri dar.....tot n-am avut ....hotararea sa va abordez....
Acum...va scriu ,ca un strigat in neant.....nu mai vreau sa fiu asa singura si fara drag de viata ce-a mai ramas....

admin:
Heiiii Nscrepnic, ridica un pic capul!  :) E o lume intreaga in fata ta...Lasa pesimismul, neincrederea, nemultumirea...Inlocuieste-le cu optimism, speranta, dorinta...Fiecare varsta este frumoasa in felul ei...Eu ma simt acum mai bine decat la 40 ani...Ma gandeam atunci cu groaza ca am sa ajung ca multi pe care ii vedeam apatici, lipsiti de chef, taraindu-si pasii pana in parc si inapoi acasa...Si uite am nu peste mult timp 54, urc pe munte in ritm cu unul tanar, imi plac petrecerile (si inca cum... ::)), imi fac planuri ce fac peste 10 ani...Nu ai voie sa stai resemnata, viata noastra este din pacat cam scurta, asa ca ceea ce ni s-a dat trebuie "folosit" la maxim!

Totul e la tine, nu te uita in jur in speranta unei maini de ajutor. Tu esti singura care poate sa faca ceva...Un prieten, un grup, o societate poate sa-ti generezeze o stare buna, poate sa-ti creeze un cadru de intereactiune (de care tu ai mare nevoie), poate sa-ti dea siguranta, dar doar atat...Restul e la tine...Deci lasa gandurile rele, pune-le intr-un sertar unde tii ca nu mai umblii, iesi mai mult din casa, intalneste oameni, participa la lucruri frumoase, alegeti din cei pe care-i ai in jur doar pe cei optimisti si care-ti pot da o stare buna...Nu asculta povesti triste nici la tv, dar in special de la cei care te inconjoara...Este o incarcare de care acum chiar n-ai nevoie...

Hai, capul sus!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă