Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
andrew:
Este ok...
totoescua:
Ma tot gandesc cum sa ma prezint , am peste 50 ani destul , vin dupa o pierdere majora in viata , sunt o persoana activa , as vrea sa stiu daca mai sunt membri mai in varsta ? Am calatorit destul , ma simt bine numai intre oameni . Oricum ar fi , primul pas a fost inscrierea intr-o actiune .
admin:
Adica eu sunt in varsta totoescua...? ::) ;D Pai eu vreau sa cred ca intre 50 si 60 sunt inca un adolescent, sau cel putin asa ma simt. Urc la munte, dansez, merg in cluburi, n-am mai incercat in ultima vreme, dar acum vreo 10 ani, impreuna cu cativa colegi care facusera si ei sport ca si mine, i-am batut mar la fotbal pe niste liceeni care ne provocasera in curtea scolii...
Problema varstei sa nu ti-o pui nici macar un moment, sunt destui acolo unde spui tu, important este ca esti un om activ si sociabil...Din moment ce ai intrat aici, ai scris, esti interesata, ghicesc o parte de profil...asa ca...hai cu noi! :thumbup:
M3la:
Buna seara tuturor. Sunt Maria, am 31 de ani si sunt din Sibiu. Am aflat despre Singles Camp, din intamplare, pe internet.
Imi place enorm sa calatoresc si sa cunosc persoane noi si de aceea m-am decis sa ma alatur acestei comunitati.
Fiind noua pe aici, studiez lista de excursii pentru anul 2015 si sper sa ne vedem cat mai curand pentru a ne cunoaste si dincolo de granitele internetului.
Pe curand!
:)
ella:
Buna, Maria! Bine ai venit! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă