Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (459/933) > >>

wonderland:
karmen rodica, cred, sper ca intre timp ai si fost la Cooking Camp.

Ca regula generala, imi email-ul in care primesti datele pentru avans, ai si termenul pentru restul de plata. Oricum toate detaliile legate de plata se discuta direct cu agentia, respectiv cu Samiza, mai putin pe Forum.

:kissing: si bine ati aterizat pe planeta Singles Camp, tuturor celor nou -intrati!

tashamaddy:
Hello tuturor sunt Madalina din Constanta ..33 ani.. cu toate ca sunt un "boboc" printre voi sau cel putin asa ma simt..dar e funny.Oricum..unul dintre lucrurile pe care imi doresc sa le fac in viata e sa calatoresc muuult,dar imi trebuie putin curaj asa de inceput;).Si stiu ca si voua va place sa va "plimbati" deci presupun ca sunt in locul potrivit *|*
Sa calatoresc inseamna un progres personal pentru mine. Simt ca traiesc, ca vad, miros, ating lumea toata atunci cand calatoresc. Si inteleg ca este mare, foarte mare si interesanta lumea aceasta. Cu cat calatoresc mai mult si mai departe, cu atat as mai calatori.
Sper sa ne vedem curand .... :yeah: :dance:

admin:
Bine ati venit tuturor celor noi!  :flori:  Pe unii v-am vazut deja pe lista de inscriere in actiuni, altii cred ca inca sunt sceptici si stau in expectativa...Mai discut cu cei care vin prima oara despre momentul deciziei de a participa la o actiune de vacanta sau eveniment...Si aflu ca au stat un an, doi chiar si trei pana sa se hotarasca. Si acum ii intalnesc de 3-4 ori pe an...Este un moment in care entuziasmul este maxim....Atunci decizia se ia mult mai usor si mai fara atatea intrebari...Cu cine merg? Ce fac acolo?  Oare e ok grupul? ... ??? Daca se trece de acel moment, e nevoie de o perioada mai lunga pana la decizie...Asa cum spuneam un an, doi.... ::)
Asa ca daca simtiti ca o actiune de vacanta sau de excursie va face bine, vreti sa cunoasteti alte persoane, s va largiti cercul de prieteni, recomendarea mea este sa va decideti in saptamanile urmatoare inscrierii in comunitate...

andrew:
Mulțumesc ...Ella.... :giggle:

ella:
Poate ca trebuia sa astept sa-i raspunzi tu...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă