Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
mikaella:
Buna wonderland! Iti multumesc pentru primire si pentru incurajare! O zi minunata!!!
anab:
buna, sunt Ana, din bucuresti, 34 ani. sunt f incantata ca am descoperit acest grup. imi place f mult sa calatoresc insa nu am cu cine. in tara poate mai gasesc pe cineva amator de o plimbare (cu masina, nu cumva sa fie drumetie, ca nici unul nu face miscare) dar in strainatate.... nu am sanse. toti sunt cupluri iar calatoriile cu ei nu sunt f avantajoase (cazare mai scumpa pt camere single + ca fiind 2 persoane au majoritate, deci putere de decizie...pt unele aspecte ale calatoriei). obisnuiesc in fiecare an sa ies cel putin o data din tara. anul acesta mi-am facut planul de calatorie (oricum sunt ocupate locurile la excusille organizate aici) insa la anul bifez cel putin o excursie.
wonderland:
Stii cum se spune, cand iti doresti mult ceva, e foarte posibil sa se intample. Asa ca, poti sa urmaresti excursiile care te intereseaza. Mai rar se intampla la excursiile externe sa se elibereze vreun loc in ultimul moment dar, cine stie... Daca nu, pentru la anul e bine sa te inscrii imediat ce lanseaza Gigi programul. Adica prin decembrie-ianuarie:)
Oricum, bine ai venit! Se simte usurarea si bucuria ta de a fi gasit implinirea unei dorinte :flori: :thumbup:
eEduard:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 07 Iunie 2014, 06:44 ---Stii cum se spune, cand iti doresti mult ceva, e foarte posibil sa se intample. Asa ca, poti sa urmaresti excursiile care te intereseaza.
............
Oricum, bine ai venit! Se simte usurarea si bucuria ta de a fi gasit implinirea unei dorinte :flori: :thumbup:
--- Terminare citat ---
Cuvintele astea, ce ne-am face fără ele.... :crazy2: Ana, mă bucur că ești încântată și sper să îți găsești aici outlet-ul către exterior. Cuplurile, mda, pe lângă că nu sunt avantajoase sunt și greu de digerat câteodată...ai inpresia că faci diabet. :uglystupid2: Aici vei găsi persoane singure, poate chiar prea singure...e bine să o iei ca pe o expereiență, o stație în care te hotărești ce vrei de la tine. Așa că bine ai venit între noi! :kissing: Sper ca șederea ta aici să îți aduca satisfacție. ;)
Mioara31:
Buna ziua! Mi-a plăcut conceptul, sunt singura siincerc sa ies din starea depresiva in care sunt. As dori sa comunic, deși m-a descurc greu cu tableta, cu persoane care pot înțelege prin ce trec.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă