Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
wonderland:
Irina, n-am vazut pana acum. Habar n-am. Cred ca tine si de destinatie, specificul actiunii si politica locurilor de cazare. V-a trebui sa astepti un raspuns de la Gigi. Dar sunt convinsa ca poti gasi o solutie sa-l lasi in siguranta cateva zile ::)
wonderland:
--- Citat din: ella din Duminică, 01 Iunie 2014, 22:56 ---Wonderland, cred ca ai fost un pic cam dura cu Bogdan. Da ,intr-o relatie sunt doi si fiecare are partea lui de vina atunci cand relatia se destrama,dar cand esti parasit pentru altcineva e...altfel.
--- Terminare citat ---
Se poate. Am toata compasiunea si intelegerea pentru ceea ce poate simti o persoana in situatia asta. Posibil sa fiu mai putin toleranta cu modul de exprimare. In rest, nu e treaba mea sa judec.
mikaella:
HI !!! Sunt Mihaela, din Bucuresti, am 55 ani varsta cronologica si 37 ani varsta biologica :) si ...
THREE WISHES: STAND BY ME, TO BE NEAR YOU, TO BE TOGETHER WITH YOU!!!!
Irina82:
Buna searaaa :D...da..ma gandeam la iesirile in tara care nu presupun trasee grele sau de creasta..il pot lasa dar parca ar fi mai fun cu ea langa mine :P....vrabia malai viseaza ;D...am sa astept sa vad ce zice si domnul Gigi.
Seara frumoasaaaa!!!
Irina
wonderland:
Irina, Domnul Gigi iti va spune sa nu-i mai spui Domnul. ;D
Bine ai venit mikaella. SC e o alegere buna la orice varsta :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă