Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (442/933) > >>

admin:
Am cam lipsit de aici.  ::) Cam mult...dar asa cum cei vechi stiu, este perioada in care mi-e greu sa ajung la calculator...Sunt mai tot timpul plecat in actiunile pe care le organizam.
Vad ca au intrat in grup multi noi, unii mai rezervati si circumspecti, altii mai comunicativi si gata de ...aventura.  :) Le urez tuturor bine ati venit, sper sa ne si vedem, mi-as dori sa fie ceea ce va asteptati!
Multumesc celor care au raspuns, care au fost gazde, care au primit si indrumat pe cei noi!  :flori:

Mioara31:
Buna seara! Revin pentru ca nu știu daca am reușit sa postez cele câteva cuvinte. Vreau sa comunic cu alți oameni care dintr-un motiv sau altul  sunt singuri.

Cris-TM:
Buna tuturor,

Ma numesc Cristina, sunt un nou membru al "Singles Camp" si sunt din Timisoara. Sper sa reusesc postarea, n-am mai intrat pe vreu forum pana acum. Mai este cineva din Timisoara?

O zi excelenta tuturor si ne mai vedem! 

wonderland:
Buna, Cristina, dupa cum vezi te-ai descurcat foarte bine, din prima :thumbup: Nu mai snostiu cine mai este din Timisoara, pe aici. Oricum, ai ocazia sa cunosti oameni din toate zonele tarii.

Mioara, pe aici toti suntem singuri, adica fara partener. Dar incercam sa nu ne simtim...insingurati. Ba chiar suntem ciudat ;D de veseli si dornici sa avem experiente placute, relaxante. Viata nu e intotdeauna usoara, dar important e sa trecem peste toate, cu o atitudine optimista ;)
Bine ati venit!

eEduard:
Da Mioara, suntem ciudați în experiențele placute și relaxante, după care suntem foarte veseli.  ;D Cred că o să te integrezi perfect printre noi și capul sus, pe aici sunt numai amazoane!  :blush:  :faint:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă