Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (439/933) > >>

Serena:
Că tocmai am dat o raită pe aici! Alice dragă, îmi place că ai replica la replică. Şi pentru că spunea cineva de un anumit tip de concediu, iaca, eu m-am ,,lipit" de unul, de model medical.  :((Mânuţa ruptuţa epifizuţa.  :help:Dar, norocoasă că este stânguţa. Haz de necaz! Sănătate că-i mai bună decât toate! :strong:

Irina82:
Buna, ma numesc Irina, am aproape 32 de ani si sunt din Bucuresti. De ce sunt singura? Pentru ca m-am incapatanat prosteste sa cred ca iubirea mea este impartasita, desi daca mi-as fi ascultat putin capul in loc de inima mi-as fi dat seama ca nu este asa. Dar asta este, asa este viata si merg mai departe pe principiul "Quae nocent docent"  ;).
Cum am ajuns aici: imi place mult sa calatoresc si nu vreau sa renunt la asta din cauza ca nu mai sunt jumatatea cuiva. Am citit despre comunitatea Single Camp si despre proiecte trecute si curente si as vrea sa fiu si eu parte din ceea ce pare un vis frumos.
Am in plan sa ma inscriu la proiectul pentru noi veniti de la Bran si sper ca totul sa fie bine...este adevarat sa imi este putin teama de necunoscut desi nu sunt o persoana timida, dar voi face acest salt cu inima deschisa.

wonderland:
irina, bine ai venit. pai, daca nu esti timida, treaba e pe jumatate rezolvata.  :thumbup:

serena, chiar nu te-am mai zarit demult. Imi pare rau de manuta ta. Insanatosire grabnica. Cat despre replica, ce sa fac, tot ma educ, dar tot nu tac  :whistle:

ella:

--- Citat din: Bogdan Esco din Duminică, 01 Iunie 2014, 00:30 ---Buna , ma numesc Bogdan, am 40 de ani, consilier juridic(nu stiu pt. cat timp am sa mai fiu...) , de 2 saptamani am avut surpriza vietii mele, cea langa care am fost din 1999, m-a anuntat ca divorteaza,  am o scumpete de fetita de 9 ani, sentimente contradictorii de furie si singuratate, intrebari la care nu pot sa-mi raspund , cum e posibil ca cea langa care am fost cand i-a fost cel mai greu(un cancer de col uterin de grad 2B) , pe care am sprijinit-o prin orice mijloc sa devina o femeie de succes, carierista cum spune ea, sa faca un pas catre altul ... , va rog sa ma credeti ca am vazut fata hidoasa a unui om pe care credeam ca-l cunosc(promiscuitate, santaj, razbunare prin orice mijloc, indiferenta fata de fetita mea, aroganta, minciuna). Sper sa-mi revin cat mai repede, alaturi de voi, deocamdata trebuie sa-mi fac curaj si sa ies din casa, mult mai greu mi-ar fi sa plec intr-o vacanta.

--- Terminare citat ---
Poate faptul ca te simti tradat te va ajuta sa treci mai usor peste tot. Stiu ca este greu, dar va trece.
Wonderland, cred ca ai fost un pic cam dura cu Bogdan. Da ,intr-o relatie sunt doi si fiecare are partea lui de vina atunci cand relatia se destrama,dar cand esti parasit pentru altcineva e...altfel.

Irina82:
Wonderland: multumesc si sa speram ca totul va decurge bine. Inca ma familiarizez cu forumul si procedurile si incerc sa acumulez informatie. As avea o mica intrebare  :offtopic:..sper ca nu e prematur sau deplasat totusi....Daca am un catel pe care in principiu e mai greu sa il las singur, exista vreo posibilitate sa il pot lua cu mine? A mai fost vreodata cineva cu patrupedul dupa el in iesiri? :-[

Multumesc, noapte linistita si o saptamana cat mai usoara...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă