Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (438/933) > >>

wonderland:
o mana de ajutor e oricand binevenita, mai ales daca grupul e mare. Iar fetele se bucura mereu de o mana intinsa la treceri dificile, pe carari de munte. Eu stiu, pentru ca nu-s baiat ;D

Morphinum:
 :oops:  sar'mana :D

wonderland:
Asa sa faci  ;D

Bogdan Esco:
Buna , ma numesc Bogdan, am 40 de ani, consilier juridic(nu stiu pt. cat timp am sa mai fiu...) , de 2 saptamani am avut surpriza vietii mele, cea langa care am fost din 1999, m-a anuntat ca divorteaza,  am o scumpete de fetita de 9 ani, sentimente contradictorii de furie si singuratate, intrebari la care nu pot sa-mi raspund , cum e posibil ca cea langa care am fost cand i-a fost cel mai greu(un cancer de col uterin de grad 2B) , pe care am sprijinit-o prin orice mijloc sa devina o femeie de succes, carierista cum spune ea, sa faca un pas catre altul ... , va rog sa ma credeti ca am vazut fata hidoasa a unui om pe care credeam ca-l cunosc(promiscuitate, santaj, razbunare prin orice mijloc, indiferenta fata de fetita mea, aroganta, minciuna). Sper sa-mi revin cat mai repede, alaturi de voi, deocamdata trebuie sa-mi fac curaj si sa ies din casa, mult mai greu mi-ar fi sa plec intr-o vacanta.

wonderland:
Bun venit, Bogdan! Sa-ti gasesti linistea si puterea de a intelege, de a ierta si a merge mai departe! Chiar daca acum esti prea aproape de momentul despartirii, cand ti se pare ca vina e doar la ea, e bine sa iti amintesti ca o relatie se construieste in doi, iar responsabilitatea se imparte tot la doi. Sentimentele tale sunt indreptatite intr-o prima faza, dar furia si culpabilizarea nu ajuta pe nimeni. Succes!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă