Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
admin:
Oooh, v-ati gasit pescarii! Imi place si mie mult pescuitul, dar din pacate anul trecut n-am reusit sa ajung la balta decat de 2-3 ori, plus Delta dar acolo asa printre ele...
Si la Sibiel pe raul din fata, cam gata cu pastravii. Sunt niste flamanzi in zona care i-a innebunit cu furculita si chiar in perioada de depunere. Ce mai este, marunt rau... Cred ca la toamna am sa fac un efort financiar sa iau cateva kilograme de puiet de la o ferma si sa mai populez un pic valea...
TORICOSU:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 12:22 ---Oooh, v-ati gasit pescarii! Imi place si mie mult pescuitul, ..................Cred ca la toamna am sa fac un efort financiar sa iau cateva kilograme de puiet de la o ferma si sa mai populez un pic valea...
--- Terminare citat ---
Cred ca te asteapta braconieri ca "painea calda", asa am auzit de un cetatean care fiind pescar de Dunare, aducea puiet pe cont propriu in niste butoaie de "muraturi" pt. Lacul Mori .
Surpriza, nimic nu s-a schimbat , doar au aparut in plus noile generatii de braconieri, ca dee...se inmultesc ca si ei "e oameni"
Mai trec pe acolo din cand in cand sa-mi "evaluez" sansele ,......am un sonar wireless !
Mugur:
Buna ziua bine v-am gasit nu sunt timid. Dar sunt singur...:)
ceccyll:
Bine ati venit Serban si Mugur! Join the club!
Mugur:
Care suntet din Deva ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă