Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (307/933) > >>

TORICOSU:

--- Citat din: ceccyll din Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 14:53 ---Bine ati venit Serban si Mugur! Join the club!

--- Terminare citat ---

Mersi ceccyll, were ? ca vin alergand , care club?
Hai la Player seara asta!

dauina:
Bun venit celor noi!!

dauina:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 11:50 ---bine ai venit!
pe unde pescuiesti si ce pesti vizezi? pasnici, rapitori?

--- Terminare citat ---
deci Silviu, vreau sa stiu cum de ai stiut ca este ...pescar? Si sa nu-mi spui ca datorita nick-ului care se termina in ..."cosu"...

silviu:

--- Citat din: dauina din Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 17:46 ---deci Silviu, vreau sa stiu cum de ai stiut ca este ...pescar? Si sa nu-mi spui ca datorita nick-ului care se termina in ..."cosu"...

--- Terminare citat ---
uite de aici

--- Citat din: toricosu ---Buna ziua la toata lumea si bine v-am gasit.
 Ma numesc Serban, am 44 ani,  locuiesc in Bucuresti , sunt singur de ceva timp,  pasionat de teatru, film, spectacole, plimbari cu bicicleta , barca , pescuit, auto  ...ce-as putea sa mai spun ?!
--- Terminare citat ---
::)
--- Citat din: TORICOSU din Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 12:09 ---Mersi Silviu ,eu in general dau la "pasnici" ,ultima data in Balotesti ...
--- Terminare citat ---
pe la balotesti nu am ajuns. si eu pescuiesc in special la pasnici, dar mai dau si dupa biban, salau...

wonderland:

De unde mi confirmă o concluzie mai veche  - uneori, lucruri ce par desprinse din paranormal, au o explicație atât de simplă.  :)
Silviu, de apreciat că nu te-ai dat...clarvăzător
Scuze, dauina, eu mă amuz teribil la astfel de situații, de umor involuntar.

:happy: :happy::happy:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă