Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
rodica:
--- Citat din: rodica popa din Miercuri, 06 Februarie 2013, 20:13 ---M-am inscris si eu la Sighisoara sper sa te vad atunci , Rodica . M-am mutat la Rm.Valcea fiindca sunt de loc de aici, am si o cabana la Balota unde m-am si nascut de astfel. Tu unde lucrezi ? Eu am lucrat in invatamant dar m-am pensionat si am fost plecata mai mult la copii care au si ele copii si le-am ajutat sa-i creasca , acum mi-am luat o pauza pana la vara.Pana atunci zic sa am un pic grija de mine si incerc sa imi fac un cerc de prieteni cu care sa ies , sa vorbesc , sa dau un semn ca sunt inca vie .Te sarut si eu si ne vedem la Sighisoara sper. :-*
--- Terminare citat ---
Cu mare drag ne vedem la Sighisoara si vorbim atunci.
rodica popa:
Vad ca sunteti multi din Bucuresti , bine, daca nu ma mutam acum 3 ani din Bucuresti se putea spune ca sunt si eu bucuresteanca . Uite am stat aproape 20 de ani in Bucuresti si in zona unde stai tu nu am ajuns , mi se pare ca am trecut o singura data cu un autocar veneam dintr-o excursie cu elevii . Ai de lucru cu animalele , fiindca necesita multa ingrijire si afectiune. Din pacate , sunt multi ce care doar le gazduiesc temporar si apoi se descotorosesc de ele , cand vad cat de greu este sa le porti de grija. Am avut si eu caine de 2 ori , unul mi-a murit si am suferit enorm , iar altul a fugit in Parcul Kiseleff si dus a fost , ca nu l-am mai recuperat veci, mama , asa ca de atunci m-am lecuit , desi imi plac tare mult cainii , mai ales terrierii.Iti doresc multa putere in incercarea ta de a face viata frumoasa necuvantatoarelor din ograda ta. Cred ca esti un om bun, caci se spune ca cei care iubesc animalele sunt oameni buni . Zi buna , omule bun! :flori:
TORICOSU:
Buna ziua la toata lumea si bine v-am gasit.
Ma numesc Serban, am 44 ani, locuiesc in Bucuresti , sunt singur de ceva timp, pasionat de teatru, film, spectacole, plimbari cu bicicleta , barca , pescuit, auto ...ce-as putea sa mai spun ?!
Sper sa fiu acceptat de catre dvs., in prezent am o perioada proasta din punctul de vedere al socializarii, am trecut recent printr-o colecistectomia laparoscopica . :help:
Va multumesc pt. intelegere, imi cer scuze daca v-am plictisit . :)
silviu:
bine ai venit!
pe unde pescuiesti si ce pesti vizezi? pasnici, rapitori?
TORICOSU:
Mersi Silviu ,eu in general dau la "pasnici" ,ultima data in Balotesti (sunt intr-o gasca de vecinosi si plecam de obicei miercuri) cu auto propriu prin rotatie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă