Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Caroline:
--- Citat din: micaela din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 17:04 ---daca tot te bucuri, ne desenezi o oita? :)
--- Terminare citat ---
:happy: Mica, nu te lasi...
Toni, bine ai venit! Personal, cred ca nu e cazul sa zambesti trist cand faci ceva pentru tine... exista un timp pentru toate, si pentru a fi single, si ne-single! :flori:
manicos:
--- Citat din: luciamanta din Vineri, 05 Octombrie 2012, 13:32 ---Bine ai venit, Manicos! Esti din Bucuresti? :)
--- Terminare citat ---
Multumesc lucimanta! Din Pucioasa!
Anele:
Buna seara
Bine v-am gasit . Un proiect minunat si doresc sa-i multumesc lui Gigi pentru toate detaliile pe care mi le-a
dat si nu pot decat sa-mi doresc sa am norocul sa pot participa la cat mai multe actiuni.
admin:
Bine ai venit si aici pe forum, Anele! Daca esti un om deschis si comunicativ, cu siguranta ne vom vedea! Daca te inscriai un pic mai inainte prindeai Tabara pentru cei mai nou intrati de la Dambovicioara. Dar mai sunt destule ocazii!
Avem anul viitor in jur de 25 de actiuni asa ca.... :yeah:
Nicolette:
Buna seara si scuze pentru întârziere :)
Nu sunt chiar "noua" pe aici, dar abia acum mă prezint: sunt Nicoleta, din București. Am 56 de ani, doua fete minunate (33 si 32 de ani). Sunt singura de mulți ani (aproape 10), si mă simt foarte bine așa cum sunt :)
Momentan locuiesc temporar cu fiica mea cea mică in Porto, pentru a o ajuta cu ingerasii mei dragi, nepoteii Ana si Luca.
Sper sa reușesc sa mă alături vouă la cât mai multe acțiuni!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă