Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (280/933) > >>

carla.carleta.3:
  Buna dimi! Ma numesc Carmen si sunt din Bacau am 51 de ani si sunt la fel ca multe alte fete singura,adica nu foarte singura am o fetita de 17 ani.
  De ce sunt singura?....asa a vrut soarta ....sunt vaduva!
  Sunt reticenta la forumuri dar din ce am citit pe aici sper din tot sufletul sa fie ceva serios.

admin:
Bine ai venit Carmen!
Cu un copil, nu esti deloc singura! De fapt nimeni nu este singur, toti suntem inconjurati de oameni! Cel mai important este ca si ideea si starea de single sa nu se confunde, in minte - adica acolo unde este esential, cu cea de singuratate. Nu este deloc acelasi lucru si trebuie privit, ca in orice, partea buna a lucrurilor. Obiectele nu trebuie intoarse, mutate si sucite, pana cand fac umbra....

TONI:
SALUTY , ma bucur ca v-am descoperit , de acum sper ca voi avea parte de multe bucurii alaturi de voi , precum si o companie agreeabila si placuta. Single , nu convins , dar cind te focusezi asupra ceea ce-ti doresti sa realizezi material in viata....te pomenesti SINGLE  :-\

dauina:
bine ai venit Toni!
Aici, in SC poti gasi ceea ce spui ca iti doresti; trebuie doar sa ai curaj sa iesi si sa te bucuri cu noi!

luciamanta:
Bun venit noilor inscrisi!  :) :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă