Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (282/933) > >>

ioanam:
Bun venit!!! :flori:

micaela:

--- Citat din: Nicolette din Joi, 29 Noiembrie 2012, 21:20 ---Buna seara si scuze pentru întârziere :)
Nu sunt chiar "noua" pe aici, dar abia acum mă prezint: sunt Nicoleta, din București. Am 56 de ani, doua fete minunate (33 si 32 de ani). Sunt singura de mulți ani (aproape 10), si mă simt foarte bine așa cum sunt :)
Momentan locuiesc temporar cu fiica mea cea mică in Porto, pentru a o ajuta cu ingerasii mei dragi, nepoteii Ana si Luca.
Sper sa reușesc sa mă alături vouă la cât mai multe acțiuni!

--- Terminare citat ---

sa intelegem ca ai pus fotografia uneia dintre fete, ca nu e din aceeasi 'epoca" cu varsta de care spui.  :) sau e vorba de o gena buna? :)
sa-ti traiasca toti ingerasii, si mai mari si mai mici. :)

Nicolette:
Multumesc!
La multi ani! de Sfantul Andrei tuturor care ii poarta numele  :flori:
Trebuie sa admit ca nu ma descurc prea bine la navigat pe forum; momentan ma "ajuta" fiica mea.
Unde se discuta despre intalnirile in oras (Bucuresti)? Am sa vin acasa de Sarbatori si ar fi frumos sa va cunosc la o ceasca de ceai sau cacao fierbinte.

Anele:
La multi ani de santul Andrei si bun venit Nicolette ! :)

marilena09:
Buna seara, tuturor!
Sunt un adult ,,prizonier" in adolescenta, cu cateva idealuri naive, cu principii mai mult sau mai putin ,,normale" dar care abia dupa 10 de ani de singuratate s-a gandit ca poate e cazul sa ia masuri :) Imi place sa calatoresc, imi place sa cunosc oameni noi si sa imi pastrez prietenii vechi si cred ca am asimilat si singuratatea traita in doi, timp de aproape 6 ani si in ultimii 4 ani traita in stilul ,,eu si cu mine ma simt bine"....in 4 ultimii ani o singuratate intrerupta de mici episoade de ,,totul in doi" cat sa am ce regreta cand ajung din nou la ,,singuratate de unul singur" insa consider ca in toti anii astia am primit exact ce am meritat, deci, intr-un fel paradoxal, ma consider norocoasa :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă