Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
LiaV:
Buna Iana,
Data viitoare vom bea impreuna o cafea, nu-i asa?
Republicii ii spune si acum. In care bloc ai stat? Cel care are jos magazinul de electrice sau vizavi, unde a fost candva primul magazin Comtim?
Eu am multe amintiri placute din Bucuresti. In ultimii 2 ani si eu am fost de mai multe ori in capitala si, asa cum sta in firea omului, l-am comparat cu Timisoara. Parcul Circului, cu minunatele lui flori de lotusi, un parc micut pt Bucuresti, cred ca este mai mare decat oricare alt parc din Timisoara. Mi-a placut mult sa ma plimb prin Herastrau sau Tineretului pe jos ori cu bicicleta. Si de fiecare data mi-am spus ca bucurestenii nu stiu ce au. Ritmul lor de viata nu le permite sa se opreasca si sa priveasca la minunatiile ce le au, la natura natura ce-i inconjoara, la splendidele lacuri si paduri. O fac doar in fuga.
Ultima data, in septembrie, am vizitat muzeul satului si mi-am mancat supa de linte pe Lipscani la Sindbad. Imi place mult de tot!
Asa ca... la Timisoara sau in Bucuresti, vom bea o cafea impreuna, ok? Si mai povestim, desigur...
Karola:
Bine v-am gasit va spun si eu de la Sibiu, ma bucur ca v-am descoperit si abia astept sa va cunosc in realitate, asta se va intampla foarte curand pentru ca voi participa in tabara de la Dambovicioara si sunt convinsa ca va fi minunat.
Toate cele bune va doresc!
pusculitza75:
Viaţa devine tot mai grea, cu fiecare zi ce trece,
Şi sufletul din oameni acum, este nepăsător şi rece.
A dispărut din lumea noastră lucruri precum copilăria,
Contemporanii habar nu au ce înseamnă prietenia.
Floarea nu mai miroase, aşa cum mirosea odată,
Sa defrişat pădurea, apa din râuri nui curată,
Tot ce era-nainte dulce, astăzi e acru sau amar,
Annalys:
Bine ai venit Rene!
Sigur o sa iti placa...oamenii, excursiile, discutiile...etc :)
steliana:
--- Citat din: pusculitza75 din Duminică, 11 Noiembrie 2012, 21:03 ---Viaţa devine tot mai grea, cu fiecare zi ce trece,
Şi sufletul din oameni acum, este nepăsător şi rece.
A dispărut din lumea noastră lucruri precum copilăria,
Contemporanii habar nu au ce înseamnă prietenia.
Floarea nu mai miroase, aşa cum mirosea odată,
Sa defrişat pădurea, apa din râuri nui curată,
Tot ce era-nainte dulce, astăzi e acru sau amar,
--- Terminare citat ---
exclus aici!
bun venit! :flori: :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă