Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (278/933) > >>

Caroline:
Bine-ati venit, Illina si Cristinne!  :flori:

Cristinne:
Multumesc pentru primire Caroline si sper sa am mai mult curaj de acum inainte. Sa ne vedem curand. ;)

micaela:
Cristina, hai la joaca cu noi. lasa timiditatea. iti dam jucariile noastre daca vrei. :) tu ai vreo oita?  ;D

LiaV:
Buna ziua.

Azi am descoperit aceasta parte a forumului si mi-am zis ca frumos este sa ma prezint, odata acceptata in "casa" voastra.
Eu sunt Lia, locuiesc in Timisoara, divortata si singura, desigur. In cele mai multe momente imi iubesc solitudinea, pt ca a fost alegerea mea.

Dar ma bucur ca v-am gasit si va multumesc ca sunteti aici si pt mine!

iana:

--- Citat din: LiaV din Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012, 15:12 ---Buna ziua.

Azi am descoperit aceasta parte a forumului si mi-am zis ca frumos este sa ma prezint, odata acceptata in "casa" voastra.
Eu sunt Lia, locuiesc in Timisoara, divortata si singura, desigur. In cele mai multe momente imi iubesc solitudinea, pt ca a fost alegerea mea.

Dar ma bucur ca v-am gasit si va multumesc ca sunteti aici si pt mine!

--- Terminare citat ---
Bine ai venit in SC, Lia.
Chiar astazi dimineata am trecut prin Timisoara, un oras in care mi-am petrecut o parte din adolescenta, dar pe care nu l-am mai vazut de 25 de ani. Am recunoscut cu greu locurile familiare mie altadata, dar am avut surpriza sa descopar intamplator blocul in care am locuit, ba char sa pot identifica (in goana masinii) fereastra camerei mele. Am locuit pe str. Republicii (nu stiu daca s-a pastrat numele), colt cu str. Paris si am facut primii 3 ani de liceu la C.D. Loga. Un oras superb (nu a fost alegerea mea sa ne mutam in Bucuresti), dar din pacate nu mi-am mai facut timp sa revin.  Poate vor fi ocazii sa ne intalnim si sa mai povestim...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă