Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
micaela:
--- Citat din: catalin_isacovici din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:13 ---Fain! Cat despre Bucuresti, nu stiu cand o sa mai trec pe acolo. Mi-au cam ajuns 4 ani de facultate :giggle:
--- Terminare citat ---
numai patru?
si ce vrei sa spui? nu-ti place Bucurestiul?!? :bully:
catalin_isacovici:
Dupa ce cresti in Brasov, aer curat, munte, agitatie nu foarte mare, cam greu sa te obisnuiesti in Bucuresti ::). Parca e prea agitat pentru mine
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: catalin_isacovici din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:17 ---Dupa ce cresti in Brasov, aer curat, munte, agitatie nu foarte mare, cam greu sa te obisnuiesti in Bucuresti ::). Parca e prea agitat pentru mine
--- Terminare citat ---
....si pentru noi. bine-ai venit catalin. si spune-ne locuri secrete de vizitat in brasov si pe langa. cat mai e frumos afara....luam cau' naravas si bem cafeaua in piata sfatului..
catalin_isacovici:
Pai de vizitat, bineinteles Piata Sfatului si Biserica Neagra (mai tin joia parca concert de orga), mai e o biserica in genul ei in Bartolomeu (e cea mai veche din Brasov). Prima Scoala Romaneasca, cascada 7 scari, cascada Tamina, Restaurant Panoramic (e in varful Tampei, se ajunge cu telecabina sus si e o priveliste frumoasa), vechea cetate...
micaela:
turnul Alb, turnul Negru, gradina zoologica, Poiana Brasov. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă