Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (256/933) > >>

micaela:
bun venit, iuly si catalin. :)

Caroline:

--- Citat din: Matei din Luni, 17 Septembrie 2012, 23:54 ---sa nu cumva sa fie "prea" edificatoare...

--- Terminare citat ---

Sa intelegem ca iti plac mai mult iluziile caldute? N-as crede... Intalnirile in real sunt "scurt pe doi", cum se spune, adica, indiferent de ce-si imagineaza fiecare despre SC, doar atunci are imaginea de ansamblu. Daca rezoneaza cu ea, mai vine (pe forum si/sau in real), daca nu, inseamna ca oricum nu avea rost sa piarda vremea pe forum. Eu sunt din categoria SC m-a cucerit.   :) Deja ma intreb, daca candva voi avea o relatie in care sa vreau sa ma implic total, cat de dor o sa-mi fie si cat de tentata as fi sa le pastrez pe amandoua".  ;)

catalin_isacovici:
Mersi, Micaela. Eventual, cand se organizeaza vreo iesire prin Brasov, sa ma anuntati si pe mine. Chiar vreau sa va intalnesc

micaela:
te anuntam, daca ne mai invrednicim la vreo iesire. ieri am fost la un pas sa mancam o inghe' in Piata Sfatului, dar pana la urma ne-am orientat spre Cheile Gradistei. Te asteptam si pe tine la Bucuresti.  :)

catalin_isacovici:
Fain! Cat despre Bucuresti, nu stiu cand o sa mai trec pe acolo. Mi-au cam ajuns 4 ani de facultate :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă