Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (258/933) > >>

catalin_isacovici:

--- Citat din: micaela din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:24 ---turnul Alb, turnul Negru, gradina zoologica, Poiana Brasov. :)

--- Terminare citat ---
Cine stie, cunoaste  :))

micaela:
Catalin, spune-ne cate ceva despre tine, foarte sumar: cum te cheama stim...cati ani ai, ce inaltime, ce culoare de par, de ochi, statut marital, zodie, hobiuri, calitati, defecte, meserie, prieteni, dusmani, trecut, prexzent, proiecte de viitor... ;D
glumesc.  ;D

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:29 ---Catalin, spune-ne cate ceva despre tine, foarte sumar: cum te cheama stim...cati ani ai, ce inaltime, ce culoare de par, de ochi, statut marital, zodie, hobiuri, calitati, defecte, meserie, prieteni, dusmani, trecut, prexzent, proiecte de viitor... ;D
glumesc.  ;D

--- Terminare citat ---
eu nu. deci?

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:32 ---eu nu. deci?

--- Terminare citat ---
;D

catalin_isacovici:

--- Citat din: micaela din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:29 ---Catalin, spune-ne cate ceva despre tine, foarte sumar: cum te cheama stim...cati ani ai, ce inaltime, ce culoare de par, de ochi, statut marital, zodie, hobiuri, calitati, defecte, meserie, prieteni, dusmani, trecut, prexzent, proiecte de viitor... ;D
glumesc.  ;D

--- Terminare citat ---
:)) S-a facut! Sper doar sa nu dezamagesc. Am 26 de ani, 1.75m inaltime, brunet cu ochi caprui, sunt singur (am terminat o relatie de aproape 4 ani), sunt taur. Imi plac drumetiile, iesirile, filmele bune, mai nou mi-am descoperit un nou hobby, meciurile de hochei. Cat despre calitati, ce sa zic sunt mai modest. Dusmani nu stiu ce sa zic, cred ca am, ca e lumea rea... Lucrez in administratie, dar nu de mult.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă