Multumesc, Lucia, Carmen, Bogdan. Pe masura ce trec anii, ma simt din ce in ce mai putin mindra de mine, devin tot mai convinsa ca m-am risipit; si nu ma refer aici la eventuale realizari materiale, ci la faptul ca sufletul meu a fost chinuit, iar eu nu am facut destul de mult pentru el. Va multumesc tuturor ca existati si eu am acum cui sa impartasesc ce gindesc, iar voi aveti bunatatea sa cititi despre problemele mele, uitind si dind deoparte propriile voastre probleme.
La spusele Luciei, cum ca ar fi interzisa casatoria intre persoane de virste diferite de catre canoanele bisericesti, eu cred ca nu este nimic stipulat in acest sens undeva in scrierile bisericesti, aspectul acesta fiind privit prin prisma faptului ca o casatorie de acest fel este de presupus ca nu se face din iubire, ci din diverse interese, implicind astfel minciuna, prefacatoria, lacomia, desfriul etc. din partea unuia dintre cei doi, privite ca pacate( cum de altfel si sint) de catre biserica. Daca vreti, ar trebui sa fie o interdictie de bun simt nescrisa.