Steliana, e f. sugestiva povestea relatata de tine; a fi crestin inseamna a fi om, a fi corect, sa nu urmaresti decat binele, adevarul; adevăratul creştin nu caută ura, cearta, josnicia... Esti crestin atunci cand simti ca nu mai poti uri, cand simti ca nu mai poti lasa nimic urat sa te domine - nici un gand rau, nici o vorba indecenta... Referitor la preot: sa stii, sunt preoti intre preoti, profesori intre profesori, medici intre medici... Nu trebuie sa generalizam, eu stiu cum stau lucrurile in realitate. Eu traiesc cu picioarele pe pamant. Si la mine in parohia de unde apartin, vad mult mai multe lucruri lumesti, ca sa nu zic "dracest"i, decat in oricare alte parte. Si unele lucruri necurate vin si de la preoti, sa stii... Unii preoti au un comportament daunator...Eu cred in Dumnezeu, preotii sunt diferiti, ca si oamenii, de altfel... Apreciez efortul tau de a scrie la topicul acesta, iti multumesc din suflet pentru povestea descrisa de tine, tu esti o persoana profunda si adevarata, asta am constatat cu siguranta. Totul este ca orice om indiferent de religie, de convingeri, sa fie corect, plin de iubire, de ganduri bune si mai ales, de fapte bune. Inca o data iti multumesc pentru interventia ta de astazi si iti doresc sanatate maxima!