Arhiva > Arhiva

Omul fiinta sau android?

<< < (4/14) > >>

admin:
Exista un element pe care multe persoane il reclama a li se fi intamplat: deja vu. Chiar aveam in proprunerile de subiect abordarea acestei interesante revelatii de "a mai fi trait odata asta". Recunosc ca si mie mi s-a intamplat cu ani in urma, cand ajunsesem printr-un complex multiplu de imprejurari, sa innoptez in Koper. Neavand ce face am hoinarit prin micuta cetate de pe tarmul Adriaticii si am avut aproape siguranta ca am pasit odata pe pavajul strazilor inguste...

maria171:
si eu am avut sentimentul asta de cateva ori
era ceva ce as fi trait intr-o alta viata cu alti oameni
niste fragmente numai
of, tare greu se explicat

steliana:
Ne întrupăm pentru a face ceea ce nu am făcut într-o viaţă anterioară. Depinde de noi dacă repetăm trecutul sau facem lucruri noi. Iar legile naturale.... desigur că trebuie să trăieşti în perfectă armonie cu ele. Chiar şi un necunoscător ajuge la un moment dat să-şi dea seama că acestea sunt legile supravieţuirii.

silviu:

--- Citat din: admin ---Exista un element pe care multe persoane il reclama a li se fi intamplat: deja vu.
--- Terminare citat ---
si mie mi s-a intamplat. cred ca era o eroare in matrix :D

krissunu:
Tot  ce  s-a  spus pana acum  in  acest  topic  tine  de  invataturile  orientale . Daca vei avea o discutie cu un practicant de yoga pe aceasta tema ,...iti va da toate informatiile necesare . Dar  finalul este  tare  curios,. cand  iti va  spune,..  ca  omul ,. el insusi  este un Dumnezeu .  Si numai cei care au taria vor ajunge pe aceste culmi inalte .   

Sa te crezi nemuritor ,...sa  crezi  ca  vei  parcurge mai multe vieti ,..si  in  fiecare viata sa fi mai bun ,...sa urci treapta cu treapta ,...si in final sa crezi ca vei ajunge un Dumnezeu  ???

Nu  credeti  ca  DIAVOLUL  si-a bagat  coada . 

Care dintre voi a fost sau este practicant  de  yoga ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă