Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018

<< < (7/30) > >>

wonderland:
E din Iasi, o cunoşti din...alte vremuri, cred că şi de la ea ai aflat de SCT  :) Eu am încercat.  oO
Oricum, se pare că ne vom cunoaşte noi şi o vom bârfi. ;D

Gigi, eu zic să ne faci pe toate domniţe şi prinţese, zâne bune, ceva, că vrăjitoare suntem în restul timpului. :giggle:

roxanas:
Deci Wonderland acuma chiar sunt intrigata si nemaipomenit de curioasa si sti de ce? Pentru ca pe majoritatea prietenelor mele din Iasi le-am cunoscut in SC, nu ele mi-au recomandat SC. Prietene mai vechi care au studiat in Iasi, dar nu stau in Iasi (sunt din alte orase ale Moldovei) nu sunt in SC! Si mai e o chestie pe care o regret,dar sper sa o rezolv eu la un moment dat, curind: N-am vazut Iasul niciodata. :-[, nici macar...in trecere. Desi am fost in multe orase ale Moldovei, in Iasi nu am avut ocazia. Ma gindesc si la foste colege de servici...ca exista si acolo un "birou" la un moment dat. Sigur nu ma confunzi cu alta Roxana? Eu m-am nascut si crescut in Bucuresti, "tirgoveatza" veche de Bucuresti dupa familia mamei si ardeleanca dupa tata (Bihor). De aceea Moldova o cunosc doar din excursii sau cu serviciul, dar prin Iasi n-am "calcat" niciodata. NU CUMVA E O CONFUZIE?  :coolsmiley: Daca totusi nu este nici o confuzie, o sa "mor" de curiozitate pina ne vom vedea, daca nu vrei sa imi dai nici un indiciu acum. :-\ :'(

wonderland:
Da, mi-a trecut și mie prin minte, ca e posibil să fac o confuzie. :( ??? Posibil. Nu-ti mai dau indicii ca suntem  :offtopic:  :strambatura:
Acu ma intreb cine o fi fost Angelina, salvatoarea urbei, cea care a fost eroina legendei in jurul careia s-a țesut Festivalul Medieval din 27-29 iulie?!

simonika:
Buna seara,

Simona ma numesc din Brasov si m-am hotarat sa va cunosc deci ca atare m-am inscris la o prima excursie la Sighisoara.
Abia astept !!🦋
Sunt o persoana vie si plina de viata dar usor timida ca prima impresie.

wonderland:
simonika, bine ai venit în grup! Clar, ești pe lista celor care sparg gheața pe aici. Cei care nu o fac, dau de băut.  ;D
Cum de ti-ai ales Sighișoara pentru...debut?
:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă