Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018
wonderland:
Eu tocmai astept sa se descarce arhva transmisa de Gigi. Multumesc, Gigi, ca ti-ai rapit din timp, in perioada asta importanta si superincarcata pentru tine ca organizator!
Mi-e o ciuda de mor ca am ratat alaiul in costume prin cetate, dar o sa le privesc cu drag. :hammer: Daca o sa gasesc poze "neutre" o sa le fur sa mai postez si pe aici.
Inca astept si pozele din aparatul "Julietei". Ups oare se va recunoaste?:)
Fix acum o saptamana, eram inca la recitalul folk, cu toate bagajele pregatite si cu multe amintiri impachetate in memorie... :smitten:
Salutari si imbratisari tuturor! Mai ales celor care au postat feedback-uri. :angel: :strambatura:
Dureaza descarcarea, inteleg ca avem multe filmulete si poze. Dar va fi o bucurie sa le vedem, mai ales ca stim ca fotografiile realizate de Gigi sunt speciale. :)
VERONA:
Salutare, oameni minunați!
Și eu am descărcat fișierele. :smitten: Iar acum, lângă o cafea, mă pregatesc să depăn amintiri ;) Mulțumesc, Gigi! Mulțumesc, Samiza! Multumesc tuturor, pentru zilele cu amintri de neuitat și bună dispoziție! ... Cu siguranță totul a fost minunat, uimitor, excelent!
O zi faină, dragilor! :flori: :)
oli:
dDfTwGHQ][/url]][/url]
Excursia Singles Camp de la Sighiosoara a fost o poveste, cu printi si printese, plina de culoare, cantece si teatru medieval, bucurie, o pictura in culori minunate. Toti ne-am integrat in peisaj cu toata seriozitatea si veselia copilariei, am vazut cum bucuria strabate secolele, in acesta cetate atat de bine conservata si cinstita de locuitorii ei.
Wanderland, f frumoase si graitoare versuri despre atmosfera!
Multumesc organizatorilor Gigi, Samiza, Romulus, Dorin-Tobosarul cetatii si Dan, o gazda pe cinste!
Navigare
Du-te la versiunea completă