Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018

<< < (6/30) > >>

wonderland:
Noi vom avea propriul festival in noiembrie  :smitten:, dar poate sunt printre voi interesați de Festivalul medieval din perioada 27-29 iulie

https://sighisoaraonline.com/content/festivalul-sighisoara-medievala-2018/

roxanas:
 :oops: din greseala...si nu pot sterge.Vroiam sa scriu la alt topic.

wonderland:
Deci, nu vii sa fii printesa, domnita sau vrajitoare, roxanas?
Si eu care ma gandeam sa te folosesc drept argument de convingere a unei  prietene comune.  :slap: ;)

roxanas:
Ba vin Wonderland, cum sa nu vin! Vreau sa fiu printesa, domnitza, dar cred ca am ajuns la virsta cind pot fi mai lejer vrajitoare :crazy2:
Si cum ma puteai folosi ca si argument de convingere? Oricum spune-i prietenei sa vina ca ...nu stie ce pierde!
Eu in toate excursiile cu SC in care am fost pina acum DISTRACTIA a fost maxima si grupul la fel!
Dar tu vi Wonderland? De cind vreau sa te cunosc (daca vrei). Poate te-am cunoscut  :giggle:...sub alt nume sau poate doar ne-am privit la vreo petrecere? :)

roxanas:
WONDERLAND! Stai ca acuma mi-a cazut fisa! Prietena comuna? cine, cine? Vai...ce curioasa m-ai facut!Si nu vrea sa vina la Sighisoara? Hai zi-mi macar numele mic :o : Hai sa o convingem impreuna. O  :hammer: pina vrea!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă