Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018
costinjb:
Raspuns pt Wonderland referitor la"datoria"mea cu bere, nu exista si o pot demonstra.Confuzia a aparut cu ocazia plecarii din iulie 2018 in Delta la Obretin, cind eu mi am aratat dorinta de a participa la acea actiune.Putin mai inainte o doamna postase faptul ca nu mai poate participa, mi ati atras atentia ca nu am citit atent forumul si nu pot merge in locul unei doamne,ceia ce ar fi fost corect.(Pt asta urma sa fiu "dator" cu o bere!!!)Probl.este ca in preziua plecarii, am gasit postat(cu rosu de catre Agentie),faptul ca un barbat renuntase la excursie.Dimineata la ora:09.00,am sunat la Agentie,am rugat sa fie sters anuntul,imediat am platit si am anuntat plata.Dovada este ca am participat la aceasta excursie,si a fost grozav de bine.Cam asa a fost, dar nu inseamna ca nu putem bea o bere.I mi pare rau ca nu pot veni la Sighisoara sa va intilnesc ,dar anul asta am participat mai mult la excursii decit la serv. Si inca mai am in program ce l putin o participare. Distractie placuta pt tot grupul. :applause:
AureliaM:
Buna
Am incercat sa-mi fac rezervare dar se pare ca nu mai sunt locuri decat la domni...desi aici nu aparea aceasta informatie.
Prin urmare daca apare o renuntare la doamne sunt interesata. Multumesc.
PlusUnu:
Salutare ! M-am inscris la eveniment , dar in mail-ul de confirmare scrie ca trebuia achitat avansul pana pe 16.08. Este oare prea tarziu ?
wonderland:
niciodată nu e prea tarziu, dacă eşti...bărbat! ::)
iata ce zice pe site anunţul de pe 10.08.2018: Nu mai sunt locuri la acest eveniment decit pentru BARBATI.
Mail-ul ăla e automat, cu datele setate iniţial.
Succes!
Balaita Violeta:
Salutari tuturor si duminica frumoasa ! Eu sunt din Bacau, stiu ca e prea devreme, dar intreb totusi cine merge cu masina din zona asta sa ma pescuiasca si pe mine !? :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă