Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (41/47) > >>

admin:
Acum 8 ani pregateam primul carnaval in Singles Camp. Tin minte ca am adus tot felul de materiale la Sibiel si s-au confectionat adhoc costumele. A fost distractie mare ce a iesit...Asa ca am hotarat atunci sa repetam evenimentul si uite ca am ajuns la a 9-a editie! Au fugit anii, nu-mi vine sa cred ca a trecut atat!  Imi sunt inca atat de limpezi imaginile acelui grup care taia, aranja, radea, sus la mezaninul restaurantului din Sibiel.

Ne-am bucurat an de an de aceasta sarbatoare a "izgonirii" iernii...Sute de oameni s-au distrat, au ras, au plecat acasa cu amintiri frumoase, cu prieteni noi! Momente minunate pe care le-am trait alaturi de cei de aici, clipe pe care nu o sa le uit niciodata!

Acum privesc la ziua de maine. Au trecut emotiile iernii, drumurile s-au curatat, aici de 2 zile e chiar soare...Au ramas doar emotiile evenimenului... Gandurile ce poarta dorinta de a iesi totul asa cum imi doresc, sa vad lumea fericita, bucuroasa...Astept sa va revad pe multi, sa va cunosc pe cei noi, cu aceiasi emotie ca in fiecare an in ajun de carnaval...

Va doresc drum bun pana la Sighisoara, sa ajungeti cu bine, sa aduceti bucuria primaverii cu voi! Sa petrecem 3 zile minunate impreuna!

enache:
Buna Ioana.Hai sa ne auzim la un telefon  0722302564.Astept sa ma suni

wonderland:
gata, e la feedback-uri, deja?

Ma intrebam daca la Parada costumelor, a aparut vreun ghiocel, vreo ghiocica...

Oare ce ne pregatesti la aniversarea a 10 anisori de Carnaval, Gigi? Mi-ar placea sa vad un colaj, video/foto, de la prima pana la cea mai recenta editie...

Pana atunci, asteptam sa vedem impresiile, cum ati reusit sa speriati iarna, ce  nazbatii ati facut, cu ce va intoarceti in bagaj...

noiembrie:
Buna dimineata,
Da,tot ce-i frumos se termina repede !
Imi imaginez,oboseala,bagaje,ganduri,imbratisari,schimburi de telefoane,Gigi,in mijlocul imaginii,Samiza impartind zambete si culoare.
Ma bucur pentru voi !
Grupul de Bucuresti ,daca va ganditi sa mai savurati un bors la DoriPesco,ca altadata,va anunt ca aici a inceput sa ninga cu fulgi mari si desi...

admin:
Inainte de a va spune ce grup minunat a fost la Sighisoara, inainte de a va povesti de cea mai buna parada a costumelor pe care am vazut-o pana acum, inainte de a va povesti de locatia de basm pe care am descoperit-o impreuna la Crit, inainte de a va spune cat de mult m-a incarcat iesirea aceasta, va arat cum arata cetatea in haina alba.

Extraordinare culorile acolo pe viu, stralucirea si albul zapezii le dadea inca o dimensiune...Am colindat pret de o ora stradutele si am adunat cateva fotografii care trebuie sa vi le arat si voua. Le-am numit simplu "Sighisoara iarna".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă