Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
admin:
admin:
O sa continui maine, anuntandu-va pe cei care ati participat la acest eveniment ca maine o sa va transmit, in mai multe Email-uri, fotografiile si filmuletele pe care le-am facut. Sper mult sa va placa. Am incercat sa va surprind pe toti, in momente pregatite...sau mai putin. :)
Va spun acum noapte buna!
Iustin:
Ne-am distrat prea mult !
Recomand tuturor celor care nu au participat vreodata la carnaval sa nu ezite, merita 100%.
A fost atat de nostim si sexy incat nu nu stiu daca sa arat pozele si copiilor.
wonderland:
Nu le arata !!!! ;D
Dar noua poti sa ne arati vreo doua, din cele in care nu pot fi identificate persoanele. Te rugam, asteptam, multumim! :)
Cred ca a ajuns toata lumea pe acasa, costumele s-au linistit, amintirile incep sa se aseze... mai ales daca le ajutam putin, scriind impresii pe forum...
O sa retraiti si o sa prelungiti starea de bine, stiu cum e, cand o sa primiti si o sa rasfoiti toate fotografiile...
Iustin:
Pe grupul de WhatsApp al evenimentului curg de ieri in continuu filme si fotografii, cred ca sunt zeci de giga, ce nebunieeee !!!
Din pacate GDPR ne impiedica sa le publicam insa poate ca Gigi (care are acces la ele) va face un colaj.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă